2821
2789

درس بخون

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر هیچ نری از ارزش های خودت کم نکن و تا میتونی هدف مند زندگی کن براشون تلاش کن ..ازدواج هم تخت پا ...

دقیقا عزیزم 

من تاحالا وارد رابطه نشدم چون این دیدگاه رو دارم

از من ۲۱ ساله نصیحت 

خوب درس بخون

اگه میدونی آیندت تو درسه خوب برای کنکور بخون و همون سال اول قبول شو و برو پی زندگیت

حداقل یه مهارت خوب و پول‌ساز یاد بگیر

سعی کن از لحاظ مالی مستقل شی هر چقدرم که اون اوایل پولش کم باشه

استقلال مالی برای زن‌ها مهم‌ترین چیزه

هم بهت اعتماد به نفس میده هم از لحاظ روحی و شخصیتی قوی و مستقل میشی و هم از دیگران و حرف زورشون رها میشی

کتاب بخون کتاب‌های مفید

نه کتاب زرد و سطحی و چرت مثل رمان‌های آبکی و قانون جذب و کتابایی که بهت توهم دانایی میدن مثل راز و چهاراثر فلورانس و نمیدونم رازهای پولداری همش چرته

کتاب نخوندن بهتر از کتاب زرد خوندنه

(((ادبیات کلاسیک از نویسندگان بزرگ جهانی، ژانر روان‌شناسی، توسعه فردی، خود راهبری و آثار ارزشمند رو بخون))

حالا اشکال نداره وسطاش هر چهارپنج کتابی که خوندی برای تنوع یا استراحت یا حتی وقتی دچار ریدینگ اسلامپ شدی بری سراغ ژانر فانتزی یا تخیلی و اینا

ولی در حالت عادی کتاب ارزشمند بخون و وقتت رو با مطالب ارزشمند بگذرون

آها زبان انگلیسی رو جدی بگیر

توی عصر ارتباطات و تکنولوژی زبان مهمه

اگه شرایط کلاس رفتن حضوری رو نداری اشکال نداره میتونی آنلاین کلاس بگیری، دوره ثبت نام کنی یا با اپلیکیشن و سایت‌ها و یوتیوب یا خرید کتاب و سلف‌استادی زبانت رو تقویت کنی

خانواده من هیچ‌وقت حامیم نبودن و هیچ‌وقت هیچ مکتب یا کانون یا هر موسسه زبانی نرفتم،تنها منبع یادگیریم همون شش سال زبان خوندن تو مدرسه بود،اما با فیلم و سریال دیدن و موزیک انگلیسی گوش دادن و دنبال کردن خارجیا تو اینستا و تیک‌تاک زبانم خییییییلی پیشرفت کرده

منی که پنج‌سال پیش یه پاراگراف انگلیسی درباره خرس‌ها رو نمی‌فهمیدم الان فیلم‌ها و صحبت آدم‌ها تو سوشال مدیا رو بدون زیرنویس می‌فهمم و چندماهه یادگیری فرانسوی رو هم شروع کردم 

2790
2823
2791
2779
2792