2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهر منم جوش دارم بخورم ؟! ی دفه ای شروع کرد

ن فدات شم سرخود نخور من جوشام باکتری بود شاید برای شما قارچ باشه بنظرم صورتتو هر روز بشوری با ژل شست و شو مخصوص پوستت بهتر باشه

برای جوش و خب دیگه بعدش سونو و ازمایش دادم فهمیدم پلی کیستیک هستم و یکسری قرص برای این مصرف کردم و و ...

اها نه برای من علتش همون باکتری هست جواب داده میخورم ولی خب این تهوع بده 

روتین پوستی عالیه

اها نه برای من علتش همون باکتری هست جواب داده میخورم ولی خب این تهوع بده روتین پوستی عالیه

اره یکم جواب میده ولی مشکل اینه این قرصارو که قطع میکنی دوباره برمیگرده بدبختانه 

اره یکم جواب میده ولی مشکل اینه این قرصارو که قطع میکنی دوباره برمیگرده بدبختانه

پس همون بهتر ک قطش کنم از الان

من ی لیزر رفتم تختش کثیف بود زیر اندازمم افتاد اپراتور خیر ندیده گف نمیخاد برداری از اون موقع بدنم کلی جوش زده🤦🏻‍♀️

اگه تهرانی میخوای بهت دکتر پوست خودمو معرفی کنم

ن فدات من همدانم رفتم دکتر بهم ی سری اسپری اینا داد خداروشکر داره بهتر میشه ولی دیگ ترس دارم از لیزر این همه هزینه گذاشت رو دستم بدنمم خراب کرد من قبلش صورتم جوش میزد ولی بدنم اصلا ک اونم داغون کرد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️