2777
2789
عنوان

ژل بهداشتی بانوان

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست

من استفاده میکردم قبل بارداریم باردارم شدم یه ماما برام یدونه نوشت خیلی خوب بود

تا اینکه رفتم متخصص زنان گفتم ژلم اینه گفت دیگه اصلا ژل نزن اینا بدتر خشکی واژن میارن

کارش حرف نداره این دکتره

دیگه استفاده نکردم سه تا سالم همینطوری انداختم دور

شماهم از دکتر مشکرت بگیرید یا بگید متخصص براتون بنویسه

همه ماما ها مینویسن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده میکردم قبل بارداریم باردارم شدم یه ماما برام یدونه نوشت خیلی خوب بودتا اینکه رفتم متخصص ز ...

اره منم اونو مامانم یه ماما بهش معرفی کرده بود خیلییییی خوب بود

نه خشکی میاورد نه اذیتی چیزی

موقعی هم که میزدی یه کوچولو سوزش داشت ولی دیگه هیچ خبری از عفونت نبود

متاسفانه الان به اون خانوم دسترسی نداریم به بقیه دکترا هم میترسم اعتماد کنم

🤍.
قیمتش چقدره؟

ماه پیش ۱۹۰گرفتم

ارزششو داره واقعا

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

من استفاده میکردم قبل بارداریم باردارم شدم یه ماما برام یدونه نوشت خیلی خوب بودتا اینکه رفتم متخصص ز ...

آره بخوای همیشه بزنی خوب نیست 

من عفونت داشتم خودم رفتم از داروخونه گرفتم هر سری برم حموم استفاده میکنم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

پس خوبهپمپی هاش بهتره یا تیوپی؟

واسه من یوتوپیِ

خیلی ممنونم عزیزم

❤️

آره بخوای همیشه بزنی خوب نیست من عفونت داشتم خودم رفتم از داروخونه گرفتم هر سری برم حموم استفاده میک ...

منم اگه بیشتر از ۳ ماه ژل نزنم ببخشید سوزش میگیرم با اینکه دمنوش و اینا هم میخورم. اگه بزنم ماهی یکی دو بار بیشتر از دو بار نمیزنم مگه اینکه سوزش یا عفونت و ... داشته باشم

قبلیم خیلی خوب بود ولی متاسفانه چون طولانی مدت داشتمش نوشته‌ی روش پاک شد وگرنه میخواستم از همون بخرم دیگه گفتم از خانوما بپرسم ببینم چی استفاده میکنن

🤍.
منم اگه بیشتر از ۳ ماه ژل نزنم ببخشید سوزش میگیرم با اینکه دمنوش و اینا هم میخورم. اگه بزنم ماهی یکی ...

خوبه پس زیاده روی نمیکنی

اینو امتحان کن خوشت میاد حتما بوی خیلی خوبی هم داره

متاهلی؟

ژل بهداشتی رو بعد حموم میزنین دوستان؟هفته ای چن بار

هر بار که بری حموم

ببر تو حموم دیگه بعد حموم چجوری میخوای بزنی😁