2777
2789

راستش الان تقریباً ۱۰–۱۵٪ از سرمایه‌م رو تو این ریزش از دست دادم، ولی نگرانم خیلی بزرگ نیست. بازار ارز دیجیتال ماهیت نوسانی داره و هر چند وقت یک‌بار وارد فاز اصلاح می‌شه.

بازار همیشه امید داره؛ فقط باید صبور باشیم و استراتژی داشته باشیم. پیشنهاد می‌کنم بخش زیادی از پرتفوی‌ت رو به ارزهای مطرح مثل بیت‌کوین و اتریوم اختصاص بدی و هم‌زمان با تقسیم سرمایه، ریسک‌ت رو مدیریت کنی. اگر روی پروژه‌های با پروژه‌های بنیادی خوب هم سرمایه‌گذاری کنی و دیدت بلندمدت باشه، احتمال این که دوباره رشد کنه بسیار بالاست.

در ضمن، برای معاملات سریع و کارمزد منطقی می‌تونی از پلتفرم بیت‌پین استفاده کنی؛ تجربه کاربریش نرم و پشتیبانیش سریع هست و این به تصمیم‌گیری و مدیریت ضرر‌‌ها خیلی کمک می‌کنه.
امیدوارم اوضاع به زودی بهتر بشه و برات سودآور باشه! 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی تو کدوم صرافی ارز دیجیتال خرید و فروش می کنی؟

ارزپلاس شایدباورت نشه من خریدوفروش زیادکردم فکرکنم یک چیزی درحدود۵۰تومن بیشترکارمزدمعامله های سریع رو دادم اصلن خیلی دزدن 

کاربر مردهستم 

توبازارنشون میده مثلن ارزی ۲۰۰۰تومن وقتی میخری میبینی ۲۵۰۰افتاده خیلی صرافی مزخرفیه توفروش تو۷۰تومن ارز۴تومن کارمزدبرمیداره

کاربر مردهستم 

هرچی سودمیکنی بایدکارمزدبدیم!بیت کوین که سنگینه دویست تومن پول توش دیده نمیشه !بازاتریوم بهتره که من جدیدن فهمیدم!پولموتوارزهای اشغال میم کوینی به باد دادم کلن سوخت !شماچه ارزی خریذین؟

کاربر مردهستم