2777
2789
عزیزم منم دلم نمیخواد بگیرم ،۳ ساله با خودم کلنجار رفتم تا بلاخره قبول کردم چون اطرافیانم حرف در می ...

چی بگم والا حتما خودتون بهتر میدونید

ولی یکم بیشتر از نظر شرعی بهش فکر کن

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

خود مراجع تقلید هم سرش اختلاف دارن اصلا عقل واسه آدم خوب چیزیه چرا کلاه شرعی سر خودمون میذاریم واسه ...

اگه تاریخ رو بخونین همین مراجع تقلید یه زمانی قند رو هم حرام اعلام کردن یه زمانی دوش آب حرام بود هر کسی مختص زمان خودش فتوا میداد .... من مسلمانم ولی هر مرجع تقلیدی درست نمیگه تو این لقاح لذتی نیست که حرام باشه ،حرام بودن با نامحرم بخاطر لذتش میتونه باشه وقتی این خارج رحم هست و ناشناس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود مراجع تقلید هم سرش اختلاف دارن اصلا عقل واسه آدم خوب چیزیه چرا کلاه شرعی سر خودمون میذاریم واسه ...

نه آدم مذهبی نیستم. ولی خب عمل حرامی هم نمیبینم یه خانم یه تخمک اهدا میکنه با رضایت خودش در محیط آزمایشگاه لقاح انجام میشه .قصد اینو ندارم که باهاتون کل کل کنم فقط نظر خودمو گفتم.

اگه تاریخ رو بخونین همین مراجع تقلید یه زمانی قند رو هم حرام اعلام کردن یه زمانی دوش آب حرام بود هر ...

چی بگم عادت داریم کلاه شرعی سرخودمون بذاریم حالا تا صبح ما باهم بحث کنیم به جایی نمیرسه موفق باشی 

چی بگم عادت داریم کلاه شرعی سرخودمون بذاریم حالا تا صبح ما باهم بحث کنیم به جایی نمیرسه موفق باشی

بله عزیزم به جایی نمیرسه این بحث هر کسی از نگاه خودش صحبت میکنه ، امیدوارم هیچکس مثل من محتاج تخمک اهدایی نباشه 

موفق باشین

نه آدم مذهبی نیستم. ولی خب عمل حرامی هم نمیبینم یه خانم یه تخمک اهدا میکنه با رضایت خودش در محیط آزم ...

نه عزیزم منم برای کل کل نیومدم کلا به بطن ماجرا فکر کنیم واقعا می‌فهمیم همه چیزو

ایشون میگه لذت و این حرف ها اصلا بنیاد اسلام و اشتباه متوجه شدیم انگار طوری یادگرفتن که آخوندا گفتن من اگه مراجع مثال زدم مرجع درست حسابی نه اینایی که میگن کاشن ناخن کن غسل جبیره کن قبوله به هر حال هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه چی بگم والا واگرنه بخواد به فلسفه این مسئله فکر کرد از بنیاد ایراد داره 

بله عزیزم به جایی نمیرسه این بحث هر کسی از نگاه خودش صحبت میکنه ، امیدوارم هیچکس مثل من محتاج تخمک ا ...

یعنی واقعا راه های درمانی بهتون جواب نداده تا حالا؟

یعنی واقعا راه های درمانی بهتون جواب نداده تا حالا؟

من ذخیر تخمدانم خیلی کمه و فعلا هیچ راهی ندارم جز تخمک اهدایی ، من بخاطر بیماری خودایمنی (ms) ذخیرم اومده پایین اگه بالا بود مشکلی نداشتم 

من ذخیر تخمدانم خیلی کمه و فعلا هیچ راهی ندارم جز تخمک اهدایی ، من بخاطر بیماری خودایمنی (ms) ذخیرم ...

انشالله که به زودی همه چیز خوب میشه و هر اتفاقی که دوست دارین به بهترین نحو براتون می افته پناه برخدا❤️❤️

اره پایین هست بخاطر بیماری خودایمنیم ذخیره تخمدانم اومده پایین

اصلا نگران نباش خیلیا هم ذخیرشون ۰/۱ بوده طبیعی باردار شدن 

با تخمک اهدایی دیگه حتما جواب میگیری فقط زودتر پیگیری کن

بعد فکر کن یک در میلیون دونفر که از تخمک یه نفر بودن در آینده باهم ازدواج کنن خب از کجا بدونن خواهربرادر میشن

به نظر منم ایراد داره

ان شالله برا استارتر معجزه بشه و خودش باردار بشه💐

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
بعد فکر کن یک در میلیون دونفر که از تخمک یه نفر بودن در آینده باهم ازدواج کنن خب از کجا بدونن خواهرب ...

زدی تو خال بلاخره یکی حرف منو منطقی درک کرد و احساسی نظر نداد♥️