2821
2789
عنوان

ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا جاي نگراني نيس من تا هفته ٣٠هم پايين بودم البته كار سنگين اصلا نكن چيز سنگين بلند نكن پله ن ...

عزیزم من فقط درد دارم

مقلا الان زیر دلم تیر میکشه تا زیر سینم

سره کارمم فقط نشستم

دکتر شبخ سلیمانی خیابان گلخانه خانه اصفهان کارش عالی صبور و با دقت یه سر برو پیشش ببین نظر اون چیه

خانه اصفهان خیلی بهمون نزدیکه

بتونم پشت فرمون بشینم میرم

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ زود رفتی سونو ولی خداروشکر ساک دیده شده نگران نباش ایشالا که مشکلی پیش نمیاد&nb ...

سلام عزیزم

دکترم گفت این هفته برم

تو خوبی

نی نیت خوبه؟

نرفتی دکتر

دکترت کیه اصفهان. منم اصفهان پیش یه دکتر رفتم بهم گفت بارداری خارج رحم داری. یعنی یه چیز خطرناک . اما کاملا خونسرد بود. منم اطلاعی نداشتم از این وع بارداری. از مطب خارج شدم یلافاصله رفتم مطب دکتر اعتمادیفر . تا به منشی گفتم سریع پیش دکتر رفت و ایشون بدون نوبت و همون لحظه منو ویزیت کردن. و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم. اعتماد نکن

👀
مرسی عزیزم ماهم خوبیم 😍😍 دکتر رفتم ولی طبق گفته دکتر باید سه شنبه  برم سونو یعنی هفت هفتگی

به من چون هفته پیش ساکشو ندید گفت بیا

حالا گفته شنبه دو هفته بعد بیا برا قلبش

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792