2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 27 پست

چراغ مخصوص هست اجاره کنی بیار زیر نون مهتابی تو خونه. شیر خشک بهش بده  با عرق کاسنی و شاطره حمومش بده روزی دو بار.  خودت چیز های خنک بخور. گرمی نخور. سه روز همین کارو انجام بده مطمن باش میاد پایین 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم قطره میدادم کم نشدزیره سبزدم کن روزی ۶لیوان بخوربهش شیربده به بچم بده بخوره دوروزه حلش میکنه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

تره ماشاالله هم خوب میخوره هم خوب دفع داره هم تو این ۲۰ روز خیلی خوب وزن گرفته

من زردی بچه هامو فقط با شیر خودم درمان کردم

تند تند بهشون شیر میدادم و همش دفع میکردن

تند تند بهش شیر بده

صبر نکن تا گشنه بشه و گریه کنه

قنداق هم عالیه

۶۰ سیسی آب جوشیده ولرم و یه قند

دوباره میسازمت💪

عزیزم بچه آن زردی داره خودت چیز های که زرد چوبه داره نخور یا چیز های چرب نخور از شیرت‌. اثر داره روش ...

برای زردی مادر چی بخوره خوبه منم بچه ام بخاطر زردی بالا بستری شد 

شیر خیلی بهش بده. یه قطره لیمو ترش هم بهش بدی زردی میره اینو خیلی ها تجربه کردن.و اینکه لباس سفید تنش کن. تو صورت بچه هم نگید زرده اینو قدیمی ها میگن البته. یا به بچه یا میترسی خودت شیرخشت بخر بخور خنک هست خوبه. 

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود