2777
2789
بله

منم اولین بارم کلا نوک سینم زخم شده بود از یه طرف خودم با شیردوش میدوشیدم تا شیرم یکم زیاد شه از یه طرفم پسرم میک میزد تا جایی که یه شب استفراغ پسرم خونی بود ترسیدم

ولی یواش یواش خوب شد اگه بچتو شیر میدی که آخرش چند قطره از شیر تو  نوک سینت بمال هم تو زود خوب شدنش کمک میکنه هم نمیذاره خیلی زخم شه و اذیت شی کلا اولاشه بعدش خوب میشه مال من دور و بر ده روز خوب شد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای زخم سینه عات فقط و فقط عنبرنسارا معجزه میکنه

مثله اسپند دود کن بگیر زیر سینه‍ هات اگر هم بخیه داری بگیر زیر بخیه هات چه طبیعی چه سزارین

بسرعت خوب میکنه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
پریروز

تایکی دوروزدیگه همین جورشیرت کمه بایدبچت مکبزنه تابیاد.بهش شیشه ندی که دیگه سینتونمیگیره چون شیشه راحت تره بزارطولانی شیربخوره.بعدش یه مدت تب شیرداری همش شیرمیریزه بعدیه مدتش نرمال میشی

عزيزم براى زياد شدن شير از داروخانه پودر شيرافزا گالاكتوميد بگير معجزه ميكنه اگرم شيرت توى سينه سفت شده ميتونى برى بيمارستان بخش نوزادان با شير دوش برقى بدوشى