2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من گیتار میزنم خیلی خوبه 

ولی پیانو میخوام برم یاد بگیرم اونم دوست دارم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من عاشق ویالونم...

ولی از گزینه‌های شما اول پیانو بعد گیتار

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من خودم نزدیک ۳ ساله گیتار میرم تا چه حد بلدی؟

من همه چی بلدم بزنم کنسرت هایی که آموزشگاهمون میگه برید هم میرم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ویالون بلدی بزنی؟

هنوز حرفه‌ای نشدم مبتدی‌ام ولی دارم تلاشمو میکنم براش🥲

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز