شیر : 2 لیوان
ارد : 2 لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 4 قاشق سوپخوری
کره اب شده یا روغن مایع : 2 قاشق
وانیل کمی . بکینگ پور : 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ و شکر و وانیل را باهم مخلوط و سه دقیقه با همزن بزنید .بعد بقیه مواد و اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شود.ارد و حتما الک کنید .
میتونید این مرحله مواد و از الک رد کنید تا گلوله ای توش نمونده باشه.
من مواد و نصف کردم و بهش یک قاشق پودر کاکائو اضافه کردم .
یه تابه نچسب بگیرید چدن تفلون سرامیک فرقی نداره اصلا کف تابه و چرب نکنید
بزارید روی حرارت کم داغ که شد یه ملاقه کوچیک انتخاب کنید و از مواد بریزید تو تابه
صبر کنید تا حباب روش بزنه اونوقت میتونید برش گردونید تا اون طرفش هم بپزه .حدودا برای هر طرف یک دقیقه زمان میبره .
بعد از پخت حتما بزارید روی یه توری تا نرم نشه
بعد از خنک شدن میتونید با شکلات صبحانه. مربا کره عسل و ... سرو و میل کنید .
صبحونه بسیار کامل و زیبایی میشه .
نوش جون .