2777
2789
عنوان

بانک سپه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 39 پست
نه من به محض درست شدن رمز پویا ها موجودی کارت پاسارگادمو انتقال دادم الان هم وام لازمم نمیدونم چیکار ...

کی رمز پاسارگاد فعال شده ؟ منم پولم تو پاسارگاد هست نمیتونم انتقال بدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا مال من که رمز پویا میاد براش رفتم با بلو بانک برداشت کردم موجودیشو

بلوبانک که واسه سامانه 

ویپاد برای پاسارگاده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مال من دو روزه پویاش درست شده

با ویپاد انتقال دادی؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بلوبانک که واسه سامانه ویپاد برای پاسارگاده

بله میدونم 

تو بلوبانک گزینه ی شارژ حساب رو میزنید بعد شماره کارت ویپاد و رمز پویا رو که بزنید موجودی ویپاد میاد رو بلو 

اینجوری پول از حساب ویپاد درمیاد با بلو میتونید کارت بکشید 

بله میدونم تو بلوبانک گزینه ی شارژ حساب رو میزنید بعد شماره کارت ویپاد و رمز پویا رو که بزنید موجودی ...

مرسی عزیزم