2777
2789
عنوان

کی دعاش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
ببین یاسمن خودتو محدود به جنس مخالف ندون اگه نتونستی ازدواج کنی به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته ...

چرا نتونم ازدواج کنم؟ چرا این فقط برای من پیش نباید بیاد؟ برای چی شما هم اینو میگید؟ درسته پسرای الان به درد نمیخورن اما ازدواج نکردن من تا آخر عمر یعنی شادی دل دشمن و برنده شدن اون و نابودی من و تولدم. چرا این حرفو میزنید؟ مگه شما میدونید که حقیقت زندگی من چیه که اینو میگید؟ من همین الانم یه جورایی بیخیال پیگیری این مسائل شدم اما چیری جز دعای خیر نمیخوام. واقعا زیاده؟ هیچی از این بدتر نیست که یه نفر بهم بگه ازدواج نمیکنی. من سعی می‌کنم زندگی کنم و قدر زندگی رو بدونم اما میخوام دعای خیر هم پشتم باشه برای ازدواج زود هنگامم با آدمی که قدرمو بدونه

تیکر بارداری نیست. مجردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی هرکسی بیاد حاضری ازدواج کنی حتی قدش ۱۶۰ باشه یا چی

نه اونجوری خاستگار دارم به دلم بشینه این همه صبر کردم اخه

طرف خونه و باغ و ماشین و تیپ داشت ولی اخلاق نداشت

اون یکی قدش کوتاه و حسابگر 

بابا یه آدم اندازه خودم بیاد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من هم نفرینم میگیره هم دعام اسمتو سنتو بگو دعا کنم تا چندروز انجام شد ولی بعدش سیوم کن سری بعد پولی ...

برا منم تورو خدا دعا کن اسمم زینب ۲۹ دعا کن امسال باردار بشم و خونه بخریم دعا کن شوهرم ب حرفم باشه و بهم احترام بزاره

من چی؟ من امسال ازدواج نمیکنم؟ یعنی اصلا درصدی وجود نداره؟

چون منفی میگی ارتعاشت میاد پایین

بگو خدارو چه دیدی همین هفته و ماه تو محرم بخت خوبی نصیبمون میشه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

عزیزم من الان همسن شمام ۲۳سالگی ازدواج‌کردم ولی الان میگم‌کاش ازدواج نمبکردم تایپیکامو بخون ...

پشیمونی غمش خوردنی تر از حسرته

خودمم حاضر نیستم به هر قیمتی شوهر کنم ولی حدقل ارزو به دل یه ادم حسابی نمونم

پشیمونی غمش خوردنی تر از حسرتهخودمم حاضر نیستم به هر قیمتی شوهر کنم ولی حدقل ارزو به دل یه ادم حسابی ...

اتفاقا اگه آدم حسابیو بخاطرندونم کاری از دست بدی خسرت بیشتری میخوری ... مثه من