2777
2789
نه من حس میکنم ازدواج میکنی خیلیم خوشبخت میشی 28 ازدواج میکنی 30 سالگی هم مادر میشی مطمئن باش

ممنون از حس خوبی که دادی:)

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قربونت همیشه امیدوار باش سن فقط یه عدده مطمئن باش امید داشته باشی خوشبختی جذبت میشه

اخه شرایط خوبی ندارم امتیاز خاصی ندارم یکی بیاد سمتم:(

اخه شرایط خوبی ندارم امتیاز خاصی ندارم یکی بیاد سمتم:(

عزیزم الان کلا شرایط جامعه به سامان نیست

هیچوقت خودت رو دست کم نگیر 

هرکسی نقاط قوت داره مطمئنم توام دختر خوب و مهربونی هستی

از خدا میخام که به حق عظمت حضرت محمد یه بخت خوب قسمتت کنه و جبران صبوری هات بشه 

عزیزم الان کلا شرایط جامعه به سامان نیستهیچوقت خودت رو دست کم نگیر هرکسی نقاط قوت داره مطمئنم توام د ...

ممنونم ازت :)

اول از همه ناامیدی رو از خودت دور کن

دوم به خودت برس به حال روحی و ظاهرت به استایلت

سوم باور کن که هم ارزشمندی هم خوشبخت میشی

چهارم همیشه تصورات قشنگ از آینده تو ذهنت بساز که جذبشون کنی

تصور یه همسر خوب تصور خودت توی لباس عروس 

تصور یه کوچولو که مامان صدات میزنه تصور غذایی که با عشق برای همسر و بچه هات میپزی 

اینارو باور کن تا به سمتت بیان

اول از همه ناامیدی رو از خودت دور کندوم به خودت برس به حال روحی و ظاهرت به استایلتسوم باور کن که هم ...

ممنونم از حرفات