2777
2789
نه بابا.ارزونه گابرینی.نهایت ۳۰۰ تومنه.گرون دادن بت.اصلا خیلی کرم پودر دم دستی و بی کیفیتیه.گرون نیس

همینو بگو حتی به پول ایران هم بشدت ارزونه

بعد فکر کن به پول لیر که ۱۰۰ لیر بیشتر نیست رسماً با این کرم های اشغال و فیک زیر زمینی فرقی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا.ارزونه گابرینی.نهایت ۳۰۰ تومنه.گرون دادن بت.اصلا خیلی کرم پودر دم دستی و بی کیفیتیه.گرون نیس

یعنی چیییی.شاید بخاطره اینه که تو تهران گرون تر میدن

بخدا من خریدم بهم داد ۱ میلیون😐

قوی تر از دیروز💙🦋
هن ؟گابرینی که کرم پودر ناف آمریکا که نیست یه کرم پودر ارزون و بی کیفیت ترکهیه تومن ؟کم خالی ببند

بخدا دروغ نمیگم

از یه مرده خریدم بهم داد ۹۹۰

قوی تر از دیروز💙🦋
یعنی چیییی.شاید بخاطره اینه که تو تهران گرون تر میدنبخدا من خریدم بهم داد ۱ میلیون😐

رفته تو پاچت

بدم رفته 

آهه کاشکی یه کرم درست و حسابی یا حداقل متوسط رو به خوبی بود 

به لحاظ ترکیباتی هم اصلا خوب نیست

قطعا گابرینی

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

رفته تو پاچتبدم رفته آهه کاشکی یه کرم درست و حسابی یا حداقل متوسط رو به خوبی بود به لحاظ ترکیباتی هم ...

من یه بار دوستمم بهم گفت خیلی گرون بهت داده

ولی فکر کردم چون تهرانه قیمتا بالاتره

ولی واقعا بد کرده تو پاچم

قوی تر از دیروز💙🦋