2777
2789
مساوی طلاق یعنی همسرتون بعدش طلاق میگیره نه اینکه شما باید دادخواست طلاق بدید تا مهریه رو بگیرید

ببخشید بنظرتون نیازه وکیل بگیرم یا نیاز نیست ؟

چون وکیل ۱۰۰ میلیون میگیره 

🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید بنظرتون نیازه وکیل بگیرم یا نیاز نیست ؟چون وکیل ۱۰۰ میلیون میگیره

وکیل شکر خورده (:

برید محضری که ازدواج کردید نامه میده برای ثبت، ثبت اجراییه میگیرید حدودا یک میلیونه بعدش اموالش رو توی یک فرم شناسایی میکنید و درخواست میدید؛ ده روز برای همسرتون زمان میره که تعیین تکلیف کنه و یک ماه فرصت داره اعسار بزنه

توی همون ده روز حساب هاش مسدود میشه و اموالش توقیف میشه. حق الاجرا رو میدید ، اموال مزایده میره. مابقی هم برای تعیین تکلیف اگر اضافی موند ارجاع داده میشه دادگاه تا توی دادگاه حکم داده بشه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچم پسره

اگر بچت پسره 

و حضانت با پدر باشه 

تا ۷ پیش توهست 

۷ تا ۱۵ سالگی پیش پدر 

۱۵ هم خودش تصمیم میگیره 

اگر بخوای کلا بچت پیش خودت باشه باید یا توافقی حضانت بگیری از شوهرت 

مثلا نصف مهریه رو ببخشی حضانت بگیری 

یا باید ثابت کنی که صلاحیت نداره 

مثلا مشکل روانی اگر داشته باشه یا معتاد باشه یا دست بزن داشته باشه یا توانایی مالی نداشته باشه و از این قبیل مشکلات داشته باشه دادگاه سرپرستی رو به شما میده

میشه،بلاخره🌄🌱
وکیل شکر خورده (:برید محضری که ازدواج کردید نامه میده برای ثبت، ثبت اجراییه میگیرید حدودا یک میلیونه ...

وای ممنونم گلم 

یعنی ب وکیل نیازی نیست ؟

برم محضر اقدام کنم 

🩷

اگر بچت پسره و حضانت با پدر باشه تا ۷ پیش توهست ۷ تا ۱۵ سالگی پیش پدر ۱۵ هم خودش تصمیم میگیره اگر ب ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم 

متاسفانه هیچکدوم از اون مشکلاتو نداره 😢😢😢😢

🩷

وای ممنونم گلم یعنی ب وکیل نیازی نیست ؟برم محضر اقدام کنم

مهریه یک بحثی هست که اصلا به وکیل نیاز نیست

اگر هم اموال قابل شناسایی وجود نداشت درخواست استعلام انتقالات یک سال اخیر زوج رو میدی تا بررسی بشه.

طلاق یک بحث هست که نیاز به وکیل داره نه مهریه

مهریه یک بحثی هست که اصلا به وکیل نیاز نیستاگر هم اموال قابل شناسایی وجود نداشت درخواست استعلام انتق ...

اهان 

خیلی ممنونم از اطلاعات مفیدت قشنگم ی دنیا ممنون 

ولی فک کنم برای حضانت پسرم مجبور باشم وکیل بگیرم 

🩷

وکیل خانودگیمون خیلی خوبه میگیره هر دو رو ولی ۱۰۰ تومن میخواد باید بگذرم از ۱۰۰ تومنم

اگه موفق میشه آره ولی وکیلا خیلی موزین اول پول خودشونو میگیرن بعد ترغیب میکنن به سازش وبخشیدن قسمتی از مهریت

اهان خیلی ممنونم از اطلاعات مفیدت قشنگم ی دنیا ممنون ولی فک کنم برای حضانت پسرم مجبور باشم وکیل بگیر ...

بله حضانت هم یک مسئله مهم هست ولی خوب مرد باید صرفا انحطاط اخلاقی داشته باشه ویا فرزندتون شلوغ کنه که بگه بابا من رو میزنه و این خوب پیشنهاد نمیشه که بهش یاد بدید