2777
2789
عنوان

ما اومدیم خونه مادرشوهم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر گلم زندایی شماست نه جاریتون ولی من جای جاریتون بودم ی رنگ ملیح تر می پوشیدم به نظرم شما هر چه توقع رو کم کنی راحت تری نهایتا خدایی نکرده روزی این اتفاق برای جاریتون پیش امد شما هم نیاز نیست سیاه بپوشی

خدا رحمتشون کنه تسلیت میگم

خیر گلم زندایی شماست نه جاریتون ولی من جای جاریتون بودم ی رنگ ملیح تر می پوشیدم به نظرم شما هر چه تو ...

اگه مانتوی بیرونی بردارن قرمز بپوشن حق داره ناراحت بشه یکم

ولی لباس خونگی نه واقعا شاید همون یه دست خونه نادر شوهرش تمیز داشته

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

چقد گیر میدی چقد توقعت از دیگران بالاس خودت اذیت میشی وگرنه جاری چرا باید برای زندایی جاری مشکی بپوشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اگه مانتوی بیرونی بردارن قرمز بپوشن حق داره ناراحت بشه یکمولی لباس خونگی نه واقعا شاید همون یه دست خ ...

خب گلم منم همینو میگم دیگه 

گفتم زندایی شماست نه جاریتون پس یعنی نباید توقع داشت نهایتشم این هست که اگر خدایی نکرده این اتفاق برای جاریشون پیش امد نیازی نیست ایشونم مشکی بپوشن

چقد گیر میدی چقد توقعت از دیگران بالاس خودت اذیت میشی وگرنه جاری چرا باید برای زندایی جاری مشکی بپوش ...

بخدا به همون فکر میکنم که زندایی مامانم چه اهمیتی برای زن عموم داره یا بعلکسش

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

مشخصه اصلا مرگ فامیلتون واست مهم نبوده. کسی که ناراحت مرگ عزیزشه اونقدر درگیر ناراحتیه که اصلا نمیدونه الان شبه یا روز . یاد خالم افتادم پسرش فوت شد تو مراسم به مامانم میگفت فلانی. رو ببین با چه تیپی اومده. یعنی مراسم‌ها و دورهمیها فقط برای ایراد گرفتن از همدیگره

چقد گیر میدی چقد توقعت از دیگران بالاس خودت اذیت میشی وگرنه جاری چرا باید برای زندایی جاری مشکی بپوش ...

این شرایط انقدر مردم خونه نگه داشته دیگه بخاطر رنگ لباس هم دیگه هم ناراحت میشن

ادم خونه نشین بشه به همچی فکر میکنه الکی ناراحت میشه(هممون میگم)

وگرنه من اصلا یادم نیست بعد فوت پدرم کی چه رنگی پوشیده بود شاید حتی خودمم تو خونه رنگی پوشیده باشم چون انقدر سرم شلوغ بود  و ناراحت بودم بخاطرش دقت نمیکردم

مشخصه اصلا مرگ فامیلتون واست مهم نبوده. کسی که ناراحت مرگ عزیزشه اونقدر درگیر ناراحتیه که اصلا نمیدو ...

ای وای خدا رحمتشون کنه🥲

من دختر داییم تصادف کرده بود مادربزرگم با دمپایی دوییده بود رفته بود بیمارستان

یعنی انقدر نگران بود حواسش نبود کفش بپوشه 

و تو راهم هیچی نخریده بود 

از همین فامیل حرف در اوردن