2777
2789
عنوان

فیلم های اسلشری معرفی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گل قشنگم 😘 من بسته شبانه دارم تا یک ماه می‌خوام فیلم ببینم 😂

عزیزمی 

منم رو همراه دارم ک نتش کار نمیکنه😂😂🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اره وینی پو ب گورت تف میکنم تو، بعدی هستی سکوت مطلق کالکشن پاکسازی ده قسمته اگر درست یادم باشه چاکی

چاکی به نظرم خیلی جذابیت نداشت بین فیلمای اسلشری که دیدم

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

چاکی به نظرم خیلی جذابیت نداشت بین فیلمای اسلشری که دیدم

اره زیاد خوب نبود ولی فعلا همینا یادم بود 😂 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اره زیاد خوب نبود ولی فعلا همینا یادم بود 😂

دمت گرم بازم یادت بود معرفی کن خیلی وقته اسلشر ندیدم🥲😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اینی که من دیدم پنج تا قسمت داشت یه قاتل روانیه که نقاب میزنه به نظرم جذاب بود جنا اورتگا توش بازی ک ...

۶فصله که اگر اشتباه نکنم ۷ هم اومد 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

۶فصله که اگر اشتباه نکنم ۷ هم اومد

بله درسته من خیلی وقت پیش دیدم خیلی یادم نیس ممنونم❤️

دمت گرم بازم یادت بود معرفی کن خیلی وقته اسلشر ندیدم🥲😂

منم هرچی گشتم نی 

همشو دیدم یا خوب نی 

سریال فرامم ک شروع کردم تا فصل دو دیدم دیگه ول کردم

الان چهارتا فیلم دان کردم ک اسماشم یادم رفته ، هنوزم ندیدم😂

منم هرچی گشتم نی همشو دیدم یا خوب نی سریال فرامم ک شروع کردم تا فصل دو دیدم دیگه ول کردمالان چهارتا ...

منم یه برنامه داشتم خیلی فیلم میدیدم الان دیگه حوصلم نمیگیره😂