ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره وینی پو ب گورت تف میکنم تو، بعدی هستی سکوت مطلق کالکشن پاکسازی ده قسمته اگر درست یادم باشه چاکی
چاکی به نظرم خیلی جذابیت نداشت بین فیلمای اسلشری که دیدم
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
بله درسته من خیلی وقت پیش دیدم خیلی یادم نیس ممنونم❤️
منم هرچی گشتم نی همشو دیدم یا خوب نی سریال فرامم ک شروع کردم تا فصل دو دیدم دیگه ول کردمالان چهارتا ...
منم یه برنامه داشتم خیلی فیلم میدیدم الان دیگه حوصلم نمیگیره😂