فرشته۱۹ مدیر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 عنوان دختر زشت | مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 130 پست به نظرتون کسی با دختر زشت که هیچ عمل زیبایی نکرده ازدواج میکنه به نظر خودم که تو این دوره زمونه نه هیچ شانسی نداره حتی یک درصد حتی همون پسرهای زشت هم خوشگلش رو میخان😂 خداااااااا 💔 1404/04/01 | 16:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 آره من عمل نکردم کسی نگام نمیکنه آفرین ولی حقیقت برای بعضیا تلخه خداااااااا 💔
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 والا مردا هیچی نمیگن فعلا خانوما هستن که خودشون و بقیه زنارو میکوبن همون آقایون باعث شدن خانوما عمل کنن خداااااااا 💔
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 به ظاهر ربطی نداره ازدواج خیلی هم ربط داره همین شما ها هستید میایید خواستگاری پسند نمیکنید و ایراد می گیرید خداااااااا 💔
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8362 همون آقایون باعث شدن خانوما عمل کنن ربطی نداره من همه گفتن نکن حتی نامزدم گفت بکنی جپابتو نمیدم ولی کردم دلم خواست با اینکه همه میگفتن خوشگلیبخداااا مردا اصن فرق زشت و قشنگ و نمیغهمن هر چی اتفاقا قیافت معمولی تر باشه خاستگارای بهتری داری میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5375 خیلی هم ربط داره همین شما ها هستید میایید خواستگاری پسند نمیکنید و ایراد می گیرید والا من که خواستگاری نمیرم چون دخترم من رو نزن😂👋🏽دومامنظور من این بود علف باید به دهن بزی شیرین بیادحالا شاید از نظر پسره اون دختر زیباترین باشهانشالله یه مرد اینجوری هم سر راه شما قرار بگیره♥️ با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 اسی من خوشگل و نچرالم بودم نامزد کردم نامزدم بهم خیانت کردتو خیابونم راه میرفتم ازم تعریف میکردن هیی ... تو هم الکی میگی اگر شوهرت دوستت نداشت طلاقت میداد خداااااااا 💔
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8362 تو هم الکی میگی اگر شوهرت دوستت نداشت طلاقت میداد نامزدم شوهرم کجا بود میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 والله من زشتم هیچ عملی هم نکردم دندون خرگوشی هم هستم به زور شوهرم راضی کردم ارتو کنم میگفت نه من همی ... معمولی هستی تو خداااااااا 💔
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 هیییچچچچ ربطی نداره اسی من مدرسه میرفتم دوستام یکگفتن از همه زود تر ازدواج میکنی خوشگل تر از همه ای ... عجله کردی انتخابت درست نبود خداااااااا 💔
بینام1996 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 17461 ربطی نداره من همه گفتن نکن حتی نامزدم گفت بکنی جپابتو نمیدم ولی کردم دلم خواست با اینکه همه میگفتن خ ... من قیافمم معمولیه اصلا خواستگار ندارم حتی یکی
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101269 خب تو معمولی بودی لابد ن من زشتم تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 ربطی نداره من همه گفتن نکن حتی نامزدم گفت بکنی جپابتو نمیدم ولی کردم دلم خواست با اینکه همه میگفتن خ ... خودت میگی خوشگل بودی خداااااااا 💔
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 نامزدم شوهرم کجا بود همون بالا خره خوشگلی خداااااااا 💔
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12445 خیلی ربط داره شما همونایی هستید که میایید خواستگاری پسند نمیکنید و هزار تا ایراد میگیرید من پسر نیستم ک😐😐🤣🤣اگ اینجور فک میکنی ک هیچ ولی کلا دوست داشتن اصلااااااا ربطی ب ظاهر نداره ینی زوج دختر زشت و پسر خوشگل ندیدی؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
فرشته۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1242 ن من زشتم تو معمولی هستی ولی اعتماد به نفس نداری منظورمن دختر زشت بود خداااااااا 💔