2777
2789
برا من غیرت داشت حالمو بهم زد اذیتم کرد منم خیانت کردم بهش مریض بود شکاک بود

ببخشید خیانت تقصیر کسی نیست یه مشکل درونیه شما میتونستی جدا بشی قضاوت نمیکنم چون واقعا غیرت کور کورانه باعث جداییه

اول از همه اگر ی مدت بری و سراغتو نگیره بی غیرته

اگه واسش ی بازیچه ای ی بی غیرته

اگه صبر نداره و نمیزاره تو تصمیم خودتو بگیری ی بی‌غیرته

اگر به حجابت و طرز رفتارت با دیگران مخصوصا پسرا گیر نمیده .... ی بی غیرته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خیانت تقصیر کسی نیست یه مشکل درونیه شما میتونستی جدا بشی قضاوت نمیکنم چون واقعا غیرت کور کورا ...

دیگه روانیم کرده بود انقد اذیت شدم بخدا 

اون اخرا دست بزن  هم داشت اشغال خیر نبینه  ایشالا 

چطور به خودش اجازه می‌داد من فقط دوس ...دخ....ش بودم سیلی میزد یکی دوبار 

منم زدم تو برجکش 

نابودش کردم 

حقش بود 

پسری عم ک فقط با شوخی های مربوط ب تنت آروم شه و دست از عصبانیت برداره بازم ی بی غیرته....اگه بخاطرش خودتو تغییر دادی و وارد همچین بازی های کثیفی واسه راضی نگه داشتنش شدی باید بگم ک متاسفم اون بی غیرته...پسری ک بخاطرت از ی سری از چیزا هم نگذره بازم بی غیرته اصن ارزش نداره آدم خودشو بخاطر همچین موجوداتی بهم بریزه

دوست دختر😐واقعا مونده بودی خدایااااا بهتر

متوجه نشدم یهنی چی مونده بودی؟؟

ما خیلی همو دوس داشتیم اما اون کمکم داشت وحشیگریشو رو می‌کرد 

من چون پدر ندارم دور اطرافم تو خانوادمون  مرد نیس زیاد عک میکردم عادیه بعضی چیزا با دوستم مشورت میکردم میگف طبیعیه مردا عصبی شن دستبند دارن چون دوستمو داداش و پدرش کتک زده بودن میگف سخن نگیر 

اما رلم خیلیی پولدار بود و خیلی برام خرج می‌کرد دوستم میگف مثلا کات نکن

متوجه نشدم یهنی چی مونده بودی؟؟ما خیلی همو دوس داشتیم اما اون کمکم داشت وحشیگریشو رو می‌کرد من چون پ ...

وقتی باهات رفتار بد شده میگم چرا موندی ک تحمل کنی 

هی اونم نسبت ب شرایط خودش میگفته

امیدوارم زندگیت از ابن به بعد خوب بگذره

وقتی باهات رفتار بد شده میگم چرا موندی ک تحمل کنی هی اونم نسبت ب شرایط خودش میگفتهامیدوارم زندگیت از ...

مرسی عزیزم ار ه الان متوجه شدم چی نوشتی 

دیگه آدم وابسته میشه دل کندن سخته خیلی میگی درس میشه میبخشی تحمل میکنی