2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست
اره زیاد نمیام نت ملیه دیگه مجبور شدم

منو که یادت نمیاد؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا یادمه

خب کی هستم؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اناهیتا بودی فکر کنم

اره😂

ایول ی نفر پیدا شد حرف حق بزنه ۳۰ ۲۹ ۲۸ دیره دیگه حال حوصله نداری

اخه سن کمتر حال و حوصله زیاااد دارین بیش از حد

بعد ی نفرم جواب نیس 

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

وقتی کار دارهوقتی مسئولیت پذیرععاقلهبالغهمیتونه بچرخونه

میشه بگید چه جوری کار داره؟ 

پسر بیست ساله تا ۱۸ سالگی باید درس بخونه دوسالم میری سربازی 

گیرم دانشگاه هم نرفت 

نباید زمان بزاره یه حرفه یاد بگیره و شرایط مالی داشته باشه؟! 

برا رهن یه خونه پول نمیخواد؟

اخه سن کمتر حال و حوصله زیاااد دارین بیش از حدبعد ی نفرم جواب نیس

بستگی به ذات ادم داره ربطی به سن نداره با چن نفر بودن

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

بستگی به ذات ادم داره ربطی به سن نداره با چن نفر بودن

داره اتفاقا 

ذات هم قطعا

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

هر کسی یه نظری داره ولی از نظر من زیر ۲۵ زوده 🤷‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

میشه بگید چه جوری کار داره؟ پسر بیست ساله تا ۱۸ سالگی باید درس بخونه دوسالم میری سربازی گیرم دانشگاه ...

باشه ۲۰ ساله نه

الان یه تاپیک بود پسر ۲۳ ساله میخواد ازدواج کنه ماشین داره سربازی رفته کاریع صبح میره شب میاد ماشین صفر داره چه قدر پس انداز داره

ولی خواهرش نشسته ۲ ساعت باعاش حرف زده که بزار ۳۰ سالگی