2777
2789
عنوان

به گربم غذا چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
:وقت دارم عزیزم پول ندارم که زیاد هزینه کنم ولی

ببین من گربم که باردار بود ضعیف شده دنبال یه دستور غذای مقوی براش بودم ... رفتم پت شاپ اونجا یه خانمه بود که گربش ۱۲ سالش بود میگفت فقط همین غذا رو بهش میدم همیشه هم سالم و تپلیه و خیلیم مقویه برای گربه ها ...منم برای گربم درست میکنم انچنان هزینه ای نداره ..گربمم تو بارداری جون گرفته بود یکم تپلی تر شده بود 

ببین گردن مرغ کیلویی ۲۰ تومنه .یک کیلوش حدودا ۸ تا ۱۰ تا گردن میده بهت ... پوستشو بکن و تا جایی که میشه پاکش کن ...(فقط پوستشو اینا نریزی تو غذاشا چربه براش ضرر داره .)

خلاصه اونارو بریز توی زودپز و حالا یا سیب زمینی یا هویچ یا کدو حلوایی (من هر بار براش یکیو میریزم که به مرور تکراری نشه ) در حد دو سه تا دونه متوسط بریز توشو تا جایی که هم سطح بشن اب بریز روش و بزار یکونیم تا ۲ ساعت بپزه استخوناش نرم بشه  قشنگ ... بعدش بریز توی غذا ساز و یکم اب مرغشو بهش اضافه کن تا خمیری بشه . خیلی غذای خوش خوراک و مقوی ای هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه ها ملت چ نازی هم مکنن برا غذا خوردن

جالبه🤔🤔🤔

من مامانم برا ماها اونقد دقت نمیکرد ت غذاهاش😄😄😄

گربه خونه ما ک فقط گوشت تازه میخوره کثافت.همسایه ها کفتر دارن 

کفتر گیرش نیاد میره بیرون ی موش گنده میگیره میاره کبابش میکنه😄😄👍💪

ببرش پت شاپ هر غذایی خواستی بگیری جلو پیشی بگیر دوس داشت واسش بخرپرشین اگه باشه فقط غذا خشک و خارجی ...

میترسه بیرون از خونه ...والا گربم DLH هست ولی خیلی برام عزیزه سعی میکنم یه چیز باکیفیت بگیرم براش

میترسه بیرون از خونه ...والا گربم DLH هست ولی خیلی برام عزیزه سعی میکنم یه چیز باکیفیت بگیرم براش

این نژاد قویترن 

درجریان غذاشون نیستم 

این نژاد گربه تو فامیلمون داره

برا من پرشین بودش

میتونی با دامپزشک صحبت کنی