2777
2789
عنوان

دل محکم دارید که ما صاحب داریم🌱💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13251 بازدید | 946 پست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✨مولا‌جانم 🥀یابن الحسن  

مَـن لَـنا الا انت ؟ما جز تو که را داریم ؟

🌠 برگرد ای حضرت باران...🌥☀️🌧🌧

▪️حضرت صادق "سلام‌الله‌علیه" فرمود:

«الدُّعَاءُ كَهْفُ الْإِجَابَةِ كَمَا أَنَّ السَّحَابَ كَهْفُ الْمَطَرِ»

دعا مخزن و گنجینه اجابت است؛

چنانچه ابر مخزن باران است.

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

او‌خواهد‌آمد...

🍂چه ظلمتی‌است، ولی سیرِنور نزدیک است

قسـم به عشق و محبت، ظهور نزدیک است...

🍂بگو به منتــظرانِ نشسته در میقــات

ســوارفاطمیــان را عبــور نزدیک است...

داریم از نیامدنت زجر می کشیم...

عجل علی ظهورک یا صاحب الزمان...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه برام صلوات بفرستی‌ و دعا کنی حاجتم برآورده بشه:)🫠😘  «اَلْحَمْدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ أَهْلُهُ» خدایا محتاج معجزه توام:)💚🤲🏻

▪️بَشّار مُكارى‏ نقل مى‏كند:

روزى براى ديدن امام صادق "سلام‌الله‌علیه" به منزلشان در كوفه رفتم، حضرت خرما تناول می‏كرد. 

فرمود: نزديك بيا و بخور. 

گفتم: از موضوعى ناراحتم و نمى‏توانم چيزى بخورم.

امام فرمود: به حقّ من، نزديك بيا و بخور. 

هنگامى كه شروع به خوردن نمودم، 

امام فرمود: موضوع را بگو. 

🥀گفتم: سربازان حكومتى زنى را مى‌زدند و او را كشان كشان به طرف زندان می‌بردند. او با صداى بلند كمک مى‏خواست، ولى كسى توجه نكرد.

امام فرمود: چرا اين برخورد را با او كردند؟ 

🥀گفتم: شنيدم كه در هنگام‏ افتادن بر زمین گفته است: 

«لَعَنَ‏ اللَّهُ‏ ظَالِمِيكِ‏ يَا فَاطِمَةُ»

خداوند ظلم کنندگان بر تو را لعنت کند!

وقتى سخنم به اينجا رسيد، امام به شدّت گريست؛ به طورى كه نتوانست خرما بخورد و آن قدر گريه كرد كه دستمال و محاسن و سينه‏اش پر از اشک شد.

سپس فرمود: بلند شو با هم به مسجد سهله برويم و از خدا آزادی این زن را بخواهیم. 

با هم به مسجد سهله رفتیم.

در آنجا هر كدام دو ركعت نماز خوانديم. پس از نماز امام دست‌هایش را به سوى آسمان بلند كرد و دعاى مفصلى خواند  سپس به سجده رفت و پس از مدتى سر از سجده برداشت و فرمود: بلند شو، زن آزاد شد!

یا صاحب الزمانه بخاطر آه  زنان و کودکان ستمدیده ..

برای ظلمی که به مادرتان شد ..برای شهیدان و سالار

شهیدان ...برای این محرم ...برای آزاد شدن جهانی پر از ظلم...

دست دعا بردار ای مضطر و از خدا بخواه ظهورت ناگهانی

و فی الساعه اتفاق بیفته💚

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْ ...

💚 ۷۲ مرتبه

السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ

عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ 

وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ

وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

💚یا قدیم الاحسان بحق الحسین عجل لولیک الفرج