2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 28 پست
بنظرت نمیشه با عوض کردن خونه بهتر شد؟؟من همه جا فکرم آرومه جز خونهتو خونم حالم بد میشه

با خونه عوض کردن یکم مشکل حل میشه 

ما خودمون عوض کردیم انچنان فایده نداشت 

فقط قران

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علم و ماورا دوتا چیز جدان...اصلا نمیشه درباره یه سری چیزا نظر داد و با علم رد کرد چون علم محدود

من علمی رو علم میدونم که جوابگوی تمام سوالاتم باشه اون که محدود هست جهله علم نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من به این گفته اعتقاد ندارم که انجامش بدم چرا خودتون میگین کسی که جن رو قبول نداره هرگز سراغش نمیره ...

جن به اعتقاد داشتن ربطی نداره هرکسی میتونه پای جن رو به زندگیش باز کنه 

جن به اعتقاد داشتن ربطی نداره هرکسی میتونه پای جن رو به زندگیش باز کنه

چرا در کشورهای اروپایی که ششصد ساله خرافات رو کنار گذاشتن دیگه جن سراغ هیچکس نمیره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

😐یعنی باور نداری ما هنوز خیلی چیزارو نمیدونیم و علم کامل نیست؟

علم شاید جواب کامل یه سری سولات رو ندونه ولی در زمینه همون سوالات هم صفر نیست تا حدودی میدونه کامل نمیدونه . 

آیدیم تو ایتا @SSamar

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

@poshakesetareh1

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

@poshakesetareh 1