2777
2789
حتی نمیتونن یه مکان استراتژیکشونو مورد هدف قرار بدن موشکاشون میخوره تو در و دیوار… واقعا امیدوارم یک ...

واقعا اینهمه سال زیر دست اینا بلا کشیدیم دیگه فقط جنگ رو کم داشتیم

خدا کنه تموم بشه چون فقط ما مردمیم که بدبختیم خودمون هم میدونیم زورمون به آمریکا نمیرسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا اینهمه سال زیر دست اینا بلا کشیدیم دیگه فقط جنگ رو کم داشتیمخدا کنه تموم بشه چون فقط ما مردمیم ...

هعییی اگه میخواستن کوتاه بیان و با مذاکره حلش کنن که تا الان انجام داده بودن

😭💔خدا سر عقلشون بیارهدیگه کشش جنگ ذو نداریم

باید بگم چرب کنین تازه یمن هم داره وارد جنگ میشه

اگه ایران جواب حمله آمریکا بده قطعا یه جنگ بزرگ با درگیری بقیه کشورا داریم که تهشم هممون میدونیم به چی ختم میشه

شماهایی که نمیدونید ایران چقدر سخت داره می ج نگه کاش با نطران ک امن ت های منفیتون دل بقیه رو خالی نکنید 

قوت قلب باشید برای هم 

ایران لینقدر قوی  که ببنید  اسرا ییل به کجا رسیده فرار بر قرار  تر جیح داده 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
؟؟؟ واقعا شما نمیخواید اتش بس شه؟ یه ایران خسته شدن

فک کنم خبر ها و گوش نمیکنی. رضایی گفت اتش بس الان باعث میشه ا سراییل خیلی مجهز تر دوباره چند سال دیگه حمله کنه 

پس چرا همی الان از بینش نبرن که دوباره فکر حمله بهش نرسه

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.