2777
2789
عنوان

چاق شدم

136 بازدید | 15 پست

تازگیا وحشتناک اشتهام زیاد شده نمیتونم کنترلش کنم 

قبلا میرفتم باشگاه بخاطر امتحانات دانشگاه نرفتم دیگه

تابستون هم قرار بود برم که تعطیل شد کلا باشگاه ها 

از یوتیوب هم نمیتونم انجام بدم بخاطر اینترنت 

برنامه ورزش دانلود کردم ولی نمیدونم اصلا تاثیر داره یا نه

عزیزم این نکاتو رعایت کنی اشتهاتم کم میشه 👇

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی، تخمه 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز 

روزی ۲۰۰ کالری میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری 

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه

شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر 

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن 

روغن کنجد و زیتون بهتر از روغنای توی بازارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم چاق شدم😐تو این شرایط رژیم و پیاده روی برو چون باشگاه هم نمیشه رفت یا همون برنامه ها هم خوبن مهم ...

وحشت دارم از چاق شدن بخدا متابولیسمم یجوری هست فقط ورژش باعث میشه لاغر بشم نه رژیم و داروها

وحشت دارم از چاق شدن بخدا متابولیسمم یجوری هست فقط ورژش باعث میشه لاغر بشم نه رژیم و داروها

من ی شرایطی هم دارم که اصلا نباید چاق شم ولی چاق شدم یکم اصلا فکرش داره دیوونم میکنه آخه چیزیم نمیخورم نمیدونم اینا از کجا میاد😐ورزش کن حتما تحرک داشته باشی درست میشه

من میرفتم میدویدم الان هم دیگ نمیتونم برم😐

.

یه برنامه هایی هست توی مایکت سرچ کنی workout میاره یسریاش واسه زن هاست رنگشون قرمزه

من خودم لاغرم میخواستم توی خونه با ورزش خط شکم دارم و پهلو هام ساعت شنی شه و با این برنامه واقعا شد