2777
2789
ارتودنسی نه لیفت و زاویه فک و...اینارو هیچوقت انجام نده اونم با این سن اخه

اصلا زاویه نوارم کشیده صورتم اخه ارتودنسی اره خیلی تاثیر داره منم باید دندونامو درست کنم ولی پول نمیدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان نزدم عزیزم پارسال زدماول ژل نورامیس سه میلیون اصلا ماندگاری نداشتبعد ژل رئوفیل زدم راضی تر ب ...

جالبه دکتر اسماعیلی به من می‌گفت بیا برات نورامیس بزنم عالیه🤨🤨🤨 

عزیزم چقد ماندگاری داره؟

من از دردش خیلی میترسم چون دوستم میگفت خیلیی اذیت شده 

ژل چونه و لب دوستم زد خیلی عوض شد کسیم نمیفهمه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

اصلا زاویه نوارم کشیده صورتم اخه ارتودنسی اره خیلی تاثیر داره منم باید دندونامو درست کنم ولی پول نمی ...

چیزی که اصولی تر هست رو انجام بده همیشه 

نه که با چیزای دیگه پنهانش کنی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینقدر تاثیر داشت؟ من بینیم خیلی خوبه قشنگ عملیه به پدر بزرگم رفته ولی یوقتایی میخوام عملش کنم چون ی ...

اره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من هیچکاری نکردم فقط اضافه وزن‌گرفتم واقعا صورتم خیلی خوشگلتر شد،حالا موندم میخوام لاغر کنم صورتم لا ...

عزیزم چیکار کردی وزن گرفتی؟ هرکاری میکنم نمیشههه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
نکن بابا اگه مشکل حادی نداری من دیدم فیلمشو وقتی بیهوش میشه بیمار تو گلوش به چیزی مشکل شیلنگ مانند م ...

من عمل کردم اصن هیچی نمیفهمی 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

لبتون روسی زدین چقدر ماندگاری داره و اینکه چقدر هزینه کردین

من نورامیس 

سالی یبار میرم تمدید میکنم 

اخرین بار پارسال مهر زدم هر سی سی ۴ بود الان نمیدونم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد