2777
2789
عنوان

کاش خدا بچه منو میداد به یکی که منتظره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 20 پست

نمیخام فعلا که اوضاعمون اینه یه بچه دیگه هم داشته باشم شوهرم خودم میخواستیم تا سه سال دیگه اوضاع مون خوب میشه بچه دار بشیم الان خیلی وضع بدیه از یه طرف استرس از یه طرف هم میترسم کمبود بزارم براشون از یه طرف هم خودم هنوز ۲۱سالمه 😭

سه ساله طبیعی و کاندوم روش جلوگیری مون بود ایندفعه نمی‌دونم چیشد دل به شک شدم

منو ببین تک و تنها شدم ن خواهری ن برادری😭الهی که۱۲۰سال عمر کنی اما خیلی خوبه واس بچه هات

خوش بحالت خوش به سعادتت اگه بدونی خواهربرادر داشتن چقدر بده البته خواهربرادر زیاد داشتن بده

🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخام فعلا که اوضاعمون اینه یه بچه دیگه هم داشته باشم شوهرم خودم میخواستیم تا سه سال دیگه اوضاع مون ...

عزیزم ایشالا هیچی نیست نگران نباش 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

فاصله شون خیلی خوبه من از وقتی پسرم ۳ سالش شد شوهرم بچه میخاست که سقط کردم و بعدشم نشد دیگه حوصله پیگیری و دکتر هم ندارم چون خودمم نمیخام ولی فاصله سنی ۴ سال خیلی مناسبه شاید الان بهت سخت بگذره ولی بعدش دیگه خوب مراقبت کن دوتا بچع رو میخاد آدم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤