2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست
عکسشو یه جور پبدا کردم دیدم بابت دلم نیس .ادم خوبیه ولی هیچ حسی ام بهش ندارم ولی ی خواستگار دیگم دا ...

یعنی خانوادت خبر دارن که یه همچین نفری هم هست؟

دلیلشون برای رد کردن طرف چیه؟

یه موقع هایی خانواده ها یه چیزایی رو میدونن و به ماها نمیگن اگه میگن نه حتما یه دلیلی دارن

از رو عکس هیچ وقت قضاوت نکن بازر بیاد حرف بزنین بعد اگه خوشت نیومد بگو نه اجبار که نیست برات هم یه تجربه میشه تا برای بعدی ها استرس نداشته باشی

یعنی خانوادت خبر دارن که یه همچین نفری هم هست؟دلیلشون برای رد کردن طرف چیه؟یه موقع هایی خانواده ها ی ...

چرا خانوادم ک میدونن. اونا ک حرفی ندارن .من از قیافش خوشم نیومد ب دلم ننشست. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی خانوادت خبر دارن که یه همچین نفری هم هست؟دلیلشون برای رد کردن طرف چیه؟یه موقع هایی خانواده ها ی ...

اون خاستگار دیگم ن نمیدونن.من میترسم بهشون بگم. خب میگن زن داشته ،دوره ، نمیشناسیم ، ب اونم هر چقد گفتم برو نمیشه گوش نکرد.گف میام شهرتون گفتم ن .

چطوری با هم اشنا شدین

اینستا.البته همون اول گفتم نمیخام با کسی باشم اون زیاد اصرار کرد .ده بار بیشتر بلاکش کردم و حدافظی  انگار ن انگار .حتی شماره خواهرشم بم داده میگ باهاشون حرف بزن .اشنا شو سوال کن 

از کجا میدونی راست میگه که زنش خیانت کرده

باید اونا شروع کنن به اسرار کردن به خانوادت تا شاید خانوادت قبول کنن و برن تحقیق کنن هیچ جوره نمیتونی بفهمی داره راستشو میگه اونم کسیه که یه بار ازدواج کرده

در ضمن اینم به خاطر داشته باش اون یه بار خیانت دیده پس ممکنه شکاک هم باشه نسبت به زن بعدیش و این میتونه تو رو اذیت کنه 

اگه یه مشاور هم بری بد نیست

از کجا میدونی راست میگه که زنش خیانت کردهباید اونا شروع کنن به اسرار کردن به خانوادت تا شاید خانوادت ...

خب برام توصیح داده. حتی گفت میریم دادگاه اونجا پرونده رو میبینی میتونی بری سوال کنی .هیچ مقاومتی نکرد .شکاک ک زیاده . سر ی انلاین بودن و اینا همش میگ چرا انلاینی با کی انی و چیزا دیگ .اینم فقط چون میبینم دوست داشتن و عاشق بودن رو بلده درک میکنه ادمو دوس دارم وگرنه بازم از لحاظ قیافه باب میلم نیس  زیاد.

😔راستش من. قبلا ی نفرو دوست داشتم ک کلی خیانت. کرد بهم و مجبور سدم بعد از چند بار ک بخشیدمش و بازم تکرار کرد و من خسه شدم ولش کنم .دیگ دلم بعد اون هیشکیو نمیخاد. 

خب برام توصیح داده. حتی گفت میریم دادگاه اونجا پرونده رو میبینی میتونی بری سوال کنی .هیچ مقاومتی نکر ...

با ادم شکاک نمیتونی زندگی کنی اینو بهت میگم بهتر همین الان کلا خدافظی کنی باهاش حالا قیافشم باب میلت نیست اینکه اون تو رو دوست داره دلیل نمیشه تو هم بعدا اون رو دوست داشته باشی کلا اکانتت رو حذف کن و یه اکانت دیگه درست کن حتی برای خلاص شدن از شرش سیم کارتت رو عوض کن یه جورایی برام یه همچین افرادی ترسناکن تمرکزت رو بزار رو خاستگارایی که میدونی خوبن و میتونن تو رو خوشبخت کنن وقتی ادم درستش رو پیدا کنی میفهمی قبلیا اصلا عشق نبودن و تازه داری با عاشق اشنا میشی

با ادم شکاک نمیتونی زندگی کنی اینو بهت میگم بهتر همین الان کلا خدافظی کنی باهاش حالا قیافشم باب میلت ...

منم همین کارو کردم الان خدافظی کردم. الان فقط میترسم اه و دل شکستن  اون  زندگیمو خراب کنه

منم همین کارو کردم الان خدافظی کردم. الان فقط میترسم اه و دل شکستن اون زندگیمو خراب کنه

اصلا نترس واقعا هیچی اه و نفرین که کشکی نیست بگیره نمیشه که ادم خودشو بندازه تو چاه که اه طرف نگیره 

به قول قدیمیا با دعای گربه سیاه بارون نمیاد عزیزم