2777
2789
متاسفانه منم مادرم میکروب معده داره ن بابا حساس نشو میکروب تو معده هست فک نکنم ربطی به دهان داشته با ...

ان شاالله که مادرتون خوب بشه بخدا  تو گوگل نوشته از طریق دهان واگیردار هست. اصلا بچه ها میکروب معده درمانش راحته؟ مامان من رفته دکتر بهش قرص داد و از وقتی که مصرف کرد افتاد تو جا . خیلی خیلی خیییلی حالش بد شد و ضعیف شد. 

اندیشه ثروت است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله که مادرتون خوب بشه بخدا  تو گوگل نوشته از طریق دهان واگیردار هست. اصلا بچه ها م ...

خداروشکر مادر منم اینجوریه مصرف غذایه خاصی داده بهشون 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
ان شاالله که مادرتون خوب بشه بخدا  تو گوگل نوشته از طریق دهان واگیردار هست. اصلا بچه ها م ...

مادر منم بارها بهمون میگه موقع مصرف قرص ها حالش بهم میخوره

استارتر نوع میکروب معده مادرتون چیه  هلکو باکتری نیست؟

نمونه برداری میکروبش هشتم میاد. اول رفته بود یه دکتر بهش این قرصا رو داده خورده خیلی سختش بوده نتونسته تحمل کنه. رفته ی دکتر دیگه. اون دکتره بهش گفته اون دکتر چجوری این قرصا رو داده وقتی هنوز نمیدونه نوع میکروبت چیه. بعد حالا قرار بعد جواب نمونه اش بره دکتر

اندیشه ثروت است...
نمونه برداری میکروبش هشتم میاد. اول رفته بود یه دکتر بهش این قرصا رو داده خورده خیلی سختش بوده نتونس ...

درسته والله مادر منم اینجوریع خیلی دردش میاد هنگام مصرف قرصا  

انشالله هرچه زودتر خوب بشن مادرتون گلم 

درسته والله مادر منم اینجوریع خیلی دردش میاد هنگام مصرف قرصا   انشالله هرچه زودتر خوب بشن مادر ...

فدات شم عزیزم ان شاءالله مادر شما هم خوب بشن

اندیشه ثروت است...
درد نمیکنه ولی حس میکنم مث قبل نیست. اومده بالا.

نه .این تلقینه .چون هنوز به معده ات نرسیده که بخواد تکثیر بشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

در هنگام مصرف چون آنتی بیوتیکش خیلی خیلی قویه واقعا آدم کلافه میشه. درد .تهوع شدید .دل آشوبه. بی حس و حالی .لرزش و بیقراری. اما بعدش خوب میشه.

از زبان یک درگیر شده. اگه درمان نشه می تونه منجر به زخم معده هم بشه .هلکو باکتر بد

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
در هنگام مصرف چون آنتی بیوتیکش خیلی خیلی قویه واقعا آدم کلافه میشه. درد .تهوع شدید .دل آشوبه. بی حس ...

اره خیلی قوی بود قرصاش. خیلی ضعیف شده بود بخدا خم میشد موقع راه رفتن. اخه اینا ب بدن اسیبی چیزی نمیرسونن؟ یه هفته مصرف کرد ولی عادی نشد اخرش نتونست ادامه بده قطع کرد

اندیشه ثروت است...

والله چه عرض کنم.چون من خراش معده گرفته بودم با بدبختی تمومش کردم.وگرنه زخم معده میشد .ولی جان به لب شدم