_20سوگند مدیر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18874 عنوان یه اقاییه که | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 22 پست دفعه سومه تاپیک میزنم و نمیادافتاده دنبالممیدونه متاهلمچن ماهه گیر دادههرروز از جلو مغازش مجبورم رد بشمچیکار کنم میترسم دردسر شهدیروز زدم ب سیم اخر و فا ک نشونش دادم😐 همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات.... 1404/03/30 | 11:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8420 توجه نکن و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱
_20سوگند مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18874 برا یه خانم اونم متاهل این علامترو نشون دادن افتضاحه...ینی هیییچ راهی نبود بزنی تو پرش؟؟؟ چندددد ماهه دنبالم افتادهدو سه بارم جلومو گرفتهعلنا بهش گفتم متاهلم حتی یکبار ب دوستش ک باهاش بود گفتم ب این اقا بفهمون دست از سر من بردارهدیگ باید چیکار میکردم همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
_20سوگند مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18874 یہ مدت باهمسرت برو بیرون،هرنگاه یاعلامتے نشون بدے گستاخ ترمیشہ شوهرم هیچوقت نیسانقد نیس ک حتی همسایمون فک کرده من جدا شدمهمش سرکار همه کارامو تنهایی باید انجام بدم😔 همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 13103 خوب اشتباه کردی الان فکر میکنه اگه شوهر نداشتی بدت نمیومد ازش!!لابد اونم گفته عیب نداری منم زن دازم. ... باید دفعه های بعدش باهمسرش رد میشد یا همون که گفتم به ی آدم منطقی بکه
aramiiso عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 1302 بنظرم اشتباه کردی فاک نشون دادیبیتفاوت باشی بهتره یعنی جلو مسیرتو میگیره هرسری!؟
_20سوگند مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18874 خوب اشتباه کردی الان فکر میکنه اگه شوهر نداشتی بدت نمیومد ازش!!لابد اونم گفته عیب نداری منم زن دازم. ... نههههه این قضیه ماه هاست ک داره اتفاق میفتهاز پارسالهیبار دوبار نبود ک بگم عیب نداره خسته میشه میرهچون دیدم ول کن ماجرا نیس بهش گفتمک دست از سرم بردارهگفت شمارتو نمیدی گفتم نه متاهلم ول کن دیگ همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....