bahar۷۰ مدیر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 25 عنوان بانک سپه | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 17 پست سلام. کسی در مورد کارت خوان بانک سپه اطلاعی داره؟من کارت خوان مغازه ام سپه هست ، این چند روز مشتری ها از همون کارت میکشن.نگرانم نکنه به حسابم نیاد😐 1404/03/30 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 25 واقعا بعضیا کاش،سکوت کنن انقدر حرف بیخود نزنن عزیزم شنبه درست میشه هیچیم صفر نشده خیالتون راحت امیدوارم این چند روز هم به حسابم بیاد. از شدت استرس همش حالت تهوع دارم. آخه مبلغ کمی نیست بگم اشکالی نداره😥 به نظرم صبح برم بانک در مورد کارت خوان بپرسم بهتره.
لیداخانوم۲۷ عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 5402 امیدوارم این چند روز هم به حسابم بیاد. از شدت استرس همش حالت تهوع دارم. آخه مبلغ کمی نیست بگم اشکالی ... فردا برو ..درست میشه
rexus عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 170 واقعا بعضیا کاش،سکوت کنن انقدر حرف بیخود نزنن عزیزم شنبه درست میشه هیچیم صفر نشده خیالتون راحت کاش شمایی که این حرف رو میزنید خودتون هم یاد می گرفتید سکوت کنید، موجودی کارت هامون صفر شده بعد به زور میخوایید حرف خودتون رو تحمیل کنید