2777
2789
عنوان

هی گامبو😓😂

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 36 پست
😂😂😂😂😂وقتایی ک پسرم سرماخورده گلو درد شدید داره ازم بستنی میخاد نمیدم بش  میگه اصن بابا را ...

عزیزم اشتباه نمیکنی؟ دور سر دختر ۷ ماهه من ۴۳ هستا😶

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
هعیییی.. پسر منم هر روز میگه تو از همه خانوما ( تو کلیپ ها) خوشگلتری دعواش که میکنم میگه دروغ گفتم ا ...

خیلی جالبه پسرم منو از همه خوشگل میبینه عکسای دس جمعی با دخترای فامیل ک انصافا اونا از من خوشگلترنو میگه تو خوشگلی😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیییی.. پسر منم هر روز میگه تو از همه خانوما ( تو کلیپ ها) خوشگلتری دعواش که میکنم میگه دروغ گفتم ا ...

پسرمنم همش میگه مامانم نازه مامانم خوبه وقتی باهم قهر میکنیم میگه کی گفته تو نازی تو خوبی  تو خیلی خم بدی اصلا هم دوستت ندارم😂😂😂

پسرمنم همش میگه مامانم نازه مامانم خوبه وقتی باهم قهر میکنیم میگه کی گفته تو نازی تو خوبی  تو خ ...

😆😆😆😆 فکر میکردم فقط پسر من اینجوریه خیالم راحت شد

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
منظورم کمر تنبونمه ها 😂😂😂😂😂😂

آها کمرت کشیه پس😂

😆😆😆😆 فکر میکردم فقط پسر من اینجوریه خیالم راحت شد

ی فروشگا رفته بودیم این فروشنده انقققققد زیبا بود ک ادم حیرت میکرد اومدیم بیرون پسرم گف خانومه چقد خوشگل بود با لبخند بش گفتم  چیش قشنگ بودف مامان ناخونای تو از مال اونم قشنگتره 

اون کاشته بود با لاک خوشگل مال من یکی در میون شکسته بدون لاک 

فهمیدم ناخوناش جلب توجه کرده😂😂😂😂

اهان سایرت ۳۸ عه😂

آفرین تو این تست هوش رو حل کردی😅