2777
2789
عنوان

رنگ مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طوسی و زرد شاد تره ؟

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

بچه ها من تن ی بچه ی طفل معصوم پیرن قررررمز با کت زرشکی دیدم 

ب نظرتون مادرش پیش خودش چی فک کرده 😭😭😭😭

پیشاپیش از عزیزانی ک میان میگه ب تو چه حتما دوس داشته تشکر مینمایم  چون وقعا ب من ربطی نداره دلم برا بچه هه سوخت

پیراهن قرمز با کت زرشکی که بدک نیست 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

همه ی نظرات رو نیخونم رنگی که  بیشترین رای را اورد همنو میخرم

من میرم  مدرسه دنبال دخترم  

شما نظر بدین میام میخونم 

خیلی نظرات شما برام مهمه 

پیشاپیش از همه شما تشکر میکنم 

سپاس فراووووووووووان 

نیام ببنم هیچکس نیستا 

این نظرات برای من مهمه !!!

همه رفتید نا مردا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز