2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 31 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بعدم انقد کرم درونم وول میخوره که پولتو خرج کن😈😈😈👽👽 برو فلان چیزو بخررر ببین چه خوشکللله👹👹👹 ...

منم خیلی اهل خرج کردن بودم چون درامد داشتم قبل ازدواج... اما الان دارم کنترل میکنم

فک کردم فقط شوهر منه وقتی بخوام چیزی بخرم حتمآ باید با کلی توضیح متقاعدش کنم منم که خیلی استقلال مال ...

دقیقا من هم همین شرایط و دارم این در حالیه که میدونم شوهرم پول داره ولی از خرید طفره میره

من همیشه پولایی که پس انداز میکنم، میدم دست مادرم واسم نگه داره، حالا یه موقع که شوهرم نیاز داره میرم از اونجا ور میدارم، میگم مامانم بهم قرض داده، دوباره پیش میگیرم میزارم سر جاش. با یه تیر دوتا نشون میزنم، هم مشکل حل میشه، هم خانوادم عزیز میشه 😂😂😂😂

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😉

تازه بعدش اگه یه روز چیزی لازم داشتم، که میدونم دوست دارم بخرم، ولی اون موقع همسرم براش مقدور نیست، از پس انداز خودم میخرم، میگم مامانم برام خریده، باید تولدش براش جبران کنم. شوهرم میگه دستش درد نکنه 😬😬😬😬

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😉
گلم یکم سیاست بد نیست آدم داشته باشه. شما هم این کارو امتحان کن جواب میده. 

همسرم از اونایی هست که با سیاست و دروغ خیلی میشه ازش کشید منم بلدما اما بعدش حس بدی بهم دست میده حس میکنن دروغگو شدم