2777
2789

چیکار میکنید؟میخوام جریانشو براتون تعریف کنم.خیلی چیزارو سربسته میگم و تغییر برای اینکه شناسایی نشه.

حدودا وقتی کوچیک بودم یه دوستی پیدا کردم و مامانامون باهم کامل دوست شدن و خیلی باهم رفت و آمد داشتیم.تا وقتی که من داداششو دیدم و از همون زمانی که کلاس دوم سوم بودم حس میکردم عاشقش شدم تا همین امروز.بزرگتر که شدم بسکتبالو حرفه ای ادامه دادم و میدیدم که اونم خیلی توی این ورزش حرفه ایه که البته من به پاش هیجوره نمیرسیدم.جند وقت گذشت که نزدیک خونمون یه زمین بسکتبال ساختن و منم همیشه اونجا میرفتم و اینم میدیدم که اینجاست.تا اینکه یه روز همباشگاهیم گفت منم باهات میام و اومد باهام و اینو دید و خیلی ازش خوشش اومد.بغضم میگیره اینارو میگم ولی حس میکنم اونم خیلی عمیق نگاهش میکنه.یجورایی خیلی هواشو داره توی زمین حتی وقتی خودش موقعیت شوت زدن داشته باشه اینکارو نمیکنه و پاس میده به همباشگاهیم که این گل کنه.از داخل داغون میشم اینارو میبینم و از اون به بعدم این همباشگاهیم همیشه باید بیاد توی زمین باشه و بازی کنه..اگه یه روز نباشه پسره میگه زنگ بزن بیاد.خیلی سخت شده برام نمیدونم یعنی علاقه ی چندین سالمو بخاطر کراش ۲ ۳ ماهه ی همباشگاهیم بزارم کنار؟

چه سخت

احتمال نمیدی دوستت آنکراش کنه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون‌ خوشگل تره یا تو؟

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟