2777
2789
اگه خدا قبول کنه نماز شب خوندم منتظرم اذان بدن برم واسه نماز صبح که نمیگن لامصبااا

قبول باشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون با نت ملی ام میشه؟

بله سرچ کن بازی آنلاین همشون کار میکنه گفتگو صوتی هم درد و چت بدرد مم نمیخورذ حذف کردم فقط اسم و فامیل دارم کاش میشد با دوستا هم بازی کرد رندوم یکی میاد 

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

اگه خدا قبول کنه نماز شب خوندم منتظرم اذان بدن برم واسه نماز صبح که نمیگن لامصبااا

نمازشب میخونی؟؟؟خوشابسعادتت 

منو یاد میکنی؟؟؟اسمم زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دخترا کسی با تلگرام وصل نمیشه ؟ اگر هست بهم بده

منم اصلا نمیشه

فکر نمیکنم کسی اصلا بتونه بشه

ملیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

نمازشب میخونی؟؟؟خوشابسعادتت منو یاد میکنی؟؟؟اسمم زینب

ابجی گلم من واقعا شرمندم ،من شوخی کردم ،به خدا فکر نمیکردم ،جدی بگیره کسی،من رو ببخش،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ابجی گلم من واقعا شرمندم ،من شوخی کردم ،به خدا فکر نمیکردم ،جدی بگیره کسی،من رو ببخش،

خدا ببخشه 

دشمنت شرمنده باشه 

ممنون ک راستشو گفتی 

خدا خیرت بده ان شاءالله 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره دیشب این موقع نتا خوب بود امیدوار بودم امشبم وصل کنن

واییی دقیقا

انگا مواد بم نرسیده ی جوریم نتم ک این شکلیه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○