2777
2789
آی گل گفتیاینجور زن ها که اینطوری ادایی هستن و ادعا میکنن این چیزا بده حالا پشت گوشی قیافه و اندامشو ...

حالا چرا برای توجه یه پسر انقدر همجنس خودت رو میکوبی.چقدر تشنه ی توجهی.

کاربر قبلی هم به خاطر تذکری که داد بهش توپیدید.

طبق حرف شما اگر ادم زشت و بدهیکل بود ارزشش کمه و باید بره با ادم بی شخصیت و بیفرهنگ؟حرفایی میزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی گل شما حالش خوب نیست،گوشی رو بذار کنار برو باهاشون وقت بگذرون

یا شاید گفتم ابجی ناراحت شدید ،اگر اینطوریه معذرت میخوام ،تکه کلامم هست نمیخوایتم توهین کرده باشم یا کسی رو ناراحت کنم ،خانوم محترم،

بعضی وقتا میبینم بعضی جبهه میگیرن واقعا دوست دارم بدونم چرا ،من رفتار بدی داشتم بهر حال معذرت میخوام خانوم محترم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بله چون شما زن هستید اگه فحش هم بدید طرف شمارو میگیرن . من در دینجا حتی اگه قهرمان ملیم یاشه بازم مش ...

من فحش نمیدم 

نه چون زن هستم

بله چون انسانم

و در درون عقده ندارم

سر اومد زمستون...

هرکسی دغدغه خودشو داره

بنظرم چه مجرد باشی چه متاهل مهم اینه آیا شاد هستی؟ آیا آرامش داری؟ این دو مورد اگر بود خوشبختی 

وگرنه کم نداریم متاهل تنها که از یه مجرد تنها بیشتر تو عذابم بخاطر انتخاب ادم اشتباه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
طرف میگه ۱۶ سالته سربازی نرفتی ‌. اگه شک دارید،چرا نمیاید،تمام مستنداتمو بذارم .

نظر شخصیم رو میگم،ولی شما درحد یه اقای۳۰ساله دایره لغات و طرز نوشتارتون کامل نیست.اگرم۳۰سالتون باشه هنوز به بلوغ فکری درستی نرسیدید.البته این نظر منه 

نظرات این اقا رو بخونید بعد برای همجنس خودتون که داره حرف درستی میزنه خط و نشون بکشید

صفحه اولو خوندم فقط

بیین الان تو سال ۲۰۲۵هستیم، تعامل اجتماعی و ارتباط بین افراد خیلی عادیه بخدا

طرف اومده میگه واااای بچه ها این پسرهههه

ادم حس میکنه با یه سری پشت کوهی طرفه😐 خب پسر باشه، اومده حرف بزنه نظر بپرسه دگ. تاپیک نامناسب یا حرف زشتی نزد که

بابا شوهرت مببارکت باشه . حق نداری به من توهین کنی. تو میانسالی عشق وجود نداره عادته

من به شما توهین نکردم

شرایط خودمو گفتم

و شما حتی در کامنت عادی هم سنگینی وجود همسر بنده رو حس میکنید؟ 

سر اومد زمستون...

نظر شخصیم رو میگم،ولی شما درحد یه اقای۳۰ساله دایره لغات و طرز نوشتارتون کامل نیست.اگرم۳۰سالتون باشه ...

خوب بلوغ فک ی رو ک شما تشخیص نمیدید. ما همه نوع ادم داریم . هر کسی شایسته احترامه نه سرزنش