2777
2789
حنا زیاد که بمونه سیاه میشه 😐 هرجایی از بدنت امتحان کنید همین جوریه

نه اینجوری نیست، من کف پام میذارم چهار پنج ساعت، گاهی تا هفت هشت ساعت بعد از شستن نارنجی مایل به آجری میشه (تازه اگر حنای خالص و عالی باشه وگرنه کم رنگ تر میشه)، ولی کم کم در طی چند روز بعد از شستن سموم رو می کشه بیرو و دائم تیره تر میشه، هر چقدر سموم تجمع بیشتری داشته باشه رو به سیاهی میره. بعد چندین هفته حنا گذاشتن دیگه اونجوری تیره نمیشه چون اکثر سموم بیرون کشیده شده

ایندفعه حمام رفتی کف پاهاتو خوب سنگ پا بکش،یکم حنا بزن ده دقیقه بمونه،بعد از حمام به پاهات وازلین بز ...

عزیزم دوساله پاهام هزار جور پماد و کرم و وازلین زدم و شب تا صبح سلفون پیچیدم ولی دوباره همون‌جوری میشه . از وقتی دوسال پیش س بار حنا زدم اینحوری شد دیگه جرات ندارم تکرار کنم . بازم ممنون از وقت و توضیح و پیشنهادت

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجوری نیست، من کف پام میذارم چهار پنج ساعت، گاهی تا هفت هشت ساعت بعد از شستن نارنجی مایل به آجر ...

نمیدونم والا . منم تجربه خودمو اطرافیانم گفتم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم دوساله پاهام هزار جور پماد و کرم و وازلین زدم و شب تا صبح سلفون پیچیدم ولی دوباره همون‌جوری می ...

این یه بار وقت بزار و امتحان کن ضرر نمیکنی.

وازلین روزی دو سه بار بزن و جوراب بپوش و دمپایی

قول میدم خوب بشه

نمیخواد شبها پاهات تو جوراب و سلفون باشه،در طول روز همین که رعایت کنی کف پاهات مثه روز اولش میشه

حنا زیاد که بمونه سیاه میشه 😐 هرجایی از بدنت امتحان کنید همین جوریه

نه اينطور نيست

روى پاى نوزاد ٤ روزم بمونه سياه نميشه چون بدنش سمى نداره

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

حنا حرارت بدن رو میکشه بیرون خیلی دقت کنید تو طب سنتی ها اگه خودتون سرد هستید حالا همون گرما اضافی ه ...

من شنیدم حنا طبع دوگانه داره برای سردها سردی می‌کشه بیرون برای گرم ها گرمی یعنی برای همه خوبه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم دوساله پاهام هزار جور پماد و کرم و وازلین زدم و شب تا صبح سلفون پیچیدم ولی دوباره همون‌جوری می ...

کرم اوره اسرین ۱۰ درصد و پماد تریامسینولون هم امتحان کردی ؟

هدفم رسیدن به عشق واقعی است