سلام دوستان من به شدت موهام میریزه و نازک شده دکتر پوست رفتم آزمایشاتم رو چک کرد گفت نه ارثیه و نه هورمونی بخاطر استرسه،کسی مثل من بوده از قرصی چیزی نتیجه گرفته باشه؟تعریف پریورین رو خیلی میشنوم کسی استفاده کرده؟
سلام منم مثل شماهستم ولی پیگیری نکردم هنوزموهامو شونه میکنم چه تو حموم چه بیرون مشت مشت میریزهپریوری ...
منم همینجوریم موهام یک چهارم شده خیلی هم نازک شده تمام هم موخوره زده،پریورین الان ۱۲۰تاییش ۷۵۰۰ گفتم ببینم کسی نتیجه گرفته که منم بگیرم یا نه چون اگه نتیجه نده واقعا حیفه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم مثل شمام ولی مال من هورمونیه قرص هیرویت خوردم خوب بود آمپول دکسپانتول و بیوتین را باهم میزنم هفته ای یه بار این هم خیلی خوبه و من چون خیلی بد شده ماینوکسیدیل میزنم ولی اگ شما با اون قبلیا مشکلت حل شد دیک نیاز به ماینوکسیدیل نداری نزنی بهتره
منم مثل شمام ولی مال من هورمونیه قرص هیرویت خوردم خوب بود آمپول دکسپانتول و بیوتین را باهم میزنم هفت ...
ماینوکسیدل رو شنیدم اگه قطعش کنی دوباره ریزشت شروع میشه،آمپولا رو دکتر نوشت براتون یا اینکه داروخانه بدون نسخه میده؟روی ریزش تاثیر گذاشت یا ضخیم شدن تار مو؟
ماینوکسیدل رو شنیدم اگه قطعش کنی دوباره ریزشت شروع میشه،آمپولا رو دکتر نوشت براتون یا اینکه داروخانه ...
آره منم شنیدم اگه قطع کنی ریزش دوباره مثل قبل میشه منم دودل بودم بزنم یا نه ولی شما چیزای دیگه استفاده کنید اگ دیدید فایده نداشت اونموقع شروعش کنید آمپول همراهم دکتر برام نوشت ولی بدون نسخه هم فک کنم بدن و اینکه ریزش مورو قطع میکنن و ریشه را ضخیم میکنن روی رشدشان نمیدونم ولی احتمالا تاثیر بزاره
ماینوکسیدل رو شنیدم اگه قطعش کنی دوباره ریزشت شروع میشه،آمپولا رو دکتر نوشت براتون یا اینکه داروخانه ...
آره منم شنیدم ک قطع کنی میریزه اولش دودل بودم بزنم یا نه ولی خب دیگه شروعش کردم ولی اگ شما اینارا مصرف کردین اوک شد نزنین بهتره آمپول روهم دکتر برام نوشت بدون نسخه هم فک کنم بدن و اینکه ریزش مو رو قطع میکنه و تا مو رو ضخیم میکنه رشدش هم نمیدونم ولی احتمالا تاثیر بزاره
آمپولا رو چقدر گرفتید و اینکه تا چه مدت باید تزریق کرد؟
آمتولدین بیوتین ۴تاش ۱۰۰ تومن بود بعد به من گفت ۴تا از هر آمپول بخر هفته ای یکی بزن اون ۴هفته که تموم شد دوباره ۴تا دیگ بخر از هر کدوم دوهفته یه بار بزن بعد سه هفته یار بعد ماهی یه بار بعدم قطع کن ولی یه دوره ۳ماهه هم بزنی اوکیه هفته ای یکی مثلا بزنی اینجوری هم جوابه
اون یکی آمپول رو چطوری استفاده کردین؟این آمپولا عوارضی ندارن؟
گفتم که ۴ تا از هر آمپول میخری ۴تا از آمپول بیوتین ۴تا آمپول دکسپانتول سرجمع ۸ تا برای یک ماه میشه که هر هفته دوتا میزنی یکی از بیوتین یکی از دکسپانتول باهم باید بزنیا تا ۴هفته میزنی تا تموم بشن