2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 55 پست

با اجازه استاتر. توروخدا خانما هرکی میدونه کمک کنه اورژانسی تاثیر داره یا ال دی؟؟؟ 

اورژانسی خوردم از فردا روزی یکی ال دی بخورم بازم ممکنه حامله بشم

بچم ۸ ماهشه 😭😭😭

چیکار کنم توروخدا هرکی میدونه بگه

با اجازه استاتر. توروخدا خانما هرکی میدونه کمک کنه اورژانسی تاثیر داره یا ال دی؟؟؟ اورژانسی خوردم ا ...

من تجربه ای ندارم عزیزم 

تاپیک بزن بپرس

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا گلم

شانسم تاایپیکم زدم نیومد یکم حرف بزنم درد و دل کنم☹️

دوستای قدیمی دوران دبیرستان بعد چند سال بهم پیام دادن که بریم بیرون

البته تو فضای مجازی تا حدودی باهاشون ارتباط داشتما ولی خب اصلا چندسال بود نه خیابون باهم رفتیم نه جایی

دیگه خلاصه منم با اینکه امروز خیلی کار داشتم واقعا میگم نمیتونستم برم ولی بازم چون گفتم خب اینا از شهرای دیگه دانشجو بودن اومدن حالا دلشون نشکونم ناراحتشون نکنم برم 

رفتیم بعد یک ساعت یکی از دوستام به دوستم دیگم گفت بریم خونمون خالیه پاستور بازی کنیم

اون یکیم گفت باشه

حالا منم خب گفتم لابد به منم تعارف میزنن به منم میگن بیا بریم 

یکهویی برگشتن گفتن تو داری کجا میای از اینجا برو خونت دیگه😐

من شوک شدم قشنگه

اومدم خونه یک ساعت تموم گریه کردم

بچه هم نیستما ولی رفتارشون دلم رو شکوند

شانسم تاایپیکم زدم نیومد یکم حرف بزنم درد و دل کنم☹️دوستای قدیمی دوران دبیرستان بعد چند سال بهم پیام ...

بیخیال بابا 

مگه مهمه 

تو هم قطع رابطه کن تا حالشون جا بیاد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کاش اینترنت همیشه ملی باشه؟

تویی ک بخاطر نت از خیانت میترسی ذره ای عزت ب نفس نداری و با دیدن دیگران حس حقارت و بی ارزشی میکنی گوشیتو بکوب ب دیوار 

انقدر بی سوادی نمیفهمی خیلیااا کارای دانشگاه چک قسط حتی شغل ک منبع درامدشونه اینترنتیه 

سوادتو‌ببر بالا و بخاطر بی سود بودن و بیکار بودن خودت اینجوری تاپیک نزن 

کاش اینترنت همیشه ملی باشه؟تویی ک بخاطر نت از خیانت میترسی ذره ای عزت ب نفس نداری و با دیدن دیگران ح ...

واقعا من بیچاره نه سایت دانشگاهم میاره

نه با خالم که خارج ایران و نگرانه ارتباطی دارم درحال سکته کردنم