2777
2789
والا بخدا ی بچه ۴ ساله مرده

خدا از باعث و بانیش نگذره

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من گفتم نبینیم گفتم خودم نبینم 😂

ربطی ب تو نداره خاهررر این میگف میخام بزنم میخام بزنم بیشرف همون شبی ک تو از خدا خاستی زده 🤧🤣🤣🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میخواستن تقصیرو بندازن گردن این😂😂

اررره 🤣🤣🤣🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا نکشدت دارم شوخی میکنم باهاش

جدی ببخشید بخدا فک کردم واقعی گفتی اخه من خودمم گفتم دلم هیجان میخاست فک کردم منم مقصر کنن ناراحت شدم بخدا ببخشید☹

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
داری جدی میگی تو این شرایط چقدر میتونی باعث بشی دل یکی بشکنه چطور دلت میاد اینطور صحبت کنی باهاش واق ...

😍😍فدای دل مهربونت

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

😍😍فدای دل مهربونت

قربونت برم عزیزم 😘 کاربر شوخی کرد واقعی نگفته بود ناراحت نشی

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
چه زود خدا ب حرفت گوش کرد😂

حالا اگه میگفتم خدایا یکم بهم پول برام بفرست گوش نمی‌داد ولی الان سریع گوش کرد😂

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه