2777
2789
عنوان

یه چیز نوستالژی از زمان خودتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
منم خیلی شدید دلم برای بچگیام تنگ میشه

کلش میشد از نو متولد شد

از نو شروع کرد

کلش مامان بابامون جوون میموندن

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینهمه چیز گفتید، ولی من نمیدونم چی هستن😂😂😂

یادت رفته؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

حوله جادویی شکل تخم مرغ بود مینداختی آبجوش از هم باز می‌شد😅

یه چیزای دیگه هم بودن مینداختی تو اب اروم اروم شکل حیوون میشدن عاشقشون بودم من😁

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

یادت رفته؟

اینایی که میگین من نمیدونم چی هستن. مثلا پول توی پفک یا بستنی زی زی گولو یا توپ شیطونک. زمان من اینها نبودن.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

تمر و لواشک و پفک جومونگی🤣الفبای آوا برنامه لذت نقاشی باب راسسریال قصه‌های جزیره

وای چه خوب یادته

من یه عروسک داشتم، از یه زنجیر آویزون بود و از زنجیر بالا میرفت و آهنگ میخوند. با چند تا عروسک معمولی. من از موقعی که دیگه عقلم رسید، بازیهای موبایل بابام رو بازی میکردم

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

من یه عروسک داشتم، از یه زنجیر آویزون بود و از زنجیر بالا میرفت و آهنگ میخوند. با چند تا عروسک معمول ...

عزیزم

من متولد ۸۵ ام. این چیزایی که میگین، فکر کنم برای دهه شصت و دهه هفتاد باشه.

بله گلم من دهه هفتادی هستم