2777
2789

هیچی شوهرم‌شب کاره. خوابیده بودم دیدم خفاش اومده تو خونمون.دخترم وبچه کوچیکم رو برداشتم اومدم توی اتاق ازترس.بچه کوچیکم بیدار شد دادم دست بچه سر پس زد تا توکمر خم شد ززدیک بود کلا ازدستش هم بیوفته خیلی گریه کرد خودم هم یخورده خود زدم .بگم دگه یا بسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خابم نمیاد خانوما خودم تایپنیگ میزنم نمیشه استارتر ببخشبد خانوما کانتمو بخونین اگه اطلاع داشتین جواب بدین مرسیخانوما من پیش ی نفر س‌ر کتاب باز کردم پیش ی نفرم  ک موکل داشت س ر کتاب باز کردم من با ی اقایی تو رابطم ویژگیایی ک از همسر ایندم گفتن جفتشون این اقا داره اون ویژگیارو ولی جفتشونم گفتن احتمال ازدواجت با این اقا پنجا پنجاس بد پنجا پجنا رو ک پرسیدم گفتن یعنی پنجا درصدش حله پنجا درصد دیگه ب خودت بستگی داره