زحل_من مدیر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12719 عنوان حوصله ام سر رفته 🤷♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 57397 بازدید | 217 پست خوابم نمیبره چیکار کنم 🫠 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... 1404/03/23 | 01:31 32 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 فقط یه نفر که نیستولی خب اره ماه پیشم تولد اکسم بود ۴۰ تومن شد حدودا ..🫠🤣 عجبا مگهچی خریدی براش تولد اکس ۴۰ میلیون چخبرهههبرا تولد این چیکارکنی پس ادمین هستم😎
_chihiro_ عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 555 عجبا مگهچی خریدی براش تولد اکس ۴۰ میلیون چخبرهههبرا تولد این چیکارکنی پس یه ساز سنتی هیچ ایده ای ندارم و تولدشم هست چند روز دیگه🤣🤣 -تعلیق
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 یه ساز سنتی هیچ ایده ای ندارم و تولدشم هست چند روز دیگه🤣🤣 عجبنمیدونم والا منم ایده ای ندارم ادمین هستم😎