2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وقته ازاسپری بدن استفاده میکنم، تیره نشده،پس امکانش هست تیره بشه

🤔🤔🤔میدونی من حس میکنم به پوست آدم بستگی داره

من خودم پوستم فوق العاده حساسه و واقعا بابت این موضوع اذیت میشم

خیلی باید رعایت کنم همه چیو 

ولی یکی میبینی اصلا پوستش حساس نیست و خیلی خوبه و واکنش خاصی نشون نمیده

اللهم صل اله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 
من شنیدم میگن ممکنه غدد لنفاوی تحریک بشن با موم

آره میشه

ولی ژیلت بزنی سیاه میشه روز بعدشم درمیا

خو چه گلی بسر بگیریم😲😲

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

من ليزر كردم عالى شد 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
آره میشه ولی ژیلت بزنی سیاه میشه روز بعدشم درمیا خو چه گلی بسر بگیریم😲😲

دکتر پوست گفته بود برای استفاده از ژیلت باید خمیر ریش بزنی(کف غلیظ) بعدشم در جهت رویش مو بزنی

اینطوری آسیب نمیزنه

آره میشه ولی ژیلت بزنی سیاه میشه روز بعدشم درمیا خو چه گلی بسر بگیریم😲😲

من ژیلت میزنم،،سفیده که😐البته کم موعم خوشبختانه دوبار این بغل دوبار اون بغل،،تموم شد😊😊شاید مال اینه

من ژیلت میزنم،،سفیده که😐البته کم موعم خوشبختانه دوبار این بغل دوبار اون بغل،،تموم شد😊😊شاید ما این ...

خیلی ها هستن به ژیلت حساس نیستن

متاسفانه من اینطور نیستم😭😭😭

من ژیلت میزنم،،سفیده که😐البته کم موعم خوشبختانه دوبار این بغل دوبار اون بغل،،تموم شد😊😊شاید ما این ...

مال منم کم موئه از این یکی شانس آوردم

برا همون با یه خط موم نازک و یه تیکه کاغذ کارشو میسازم میره تا دو سه هفته راحتم

ولی میدونم گره مره تحریک میشه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

قبلش تیره بود؟ اتفاقا خیلی تو فکر لیزر کردن هستم

اره خييلى تيره بود هميشه خجالت ميكشيدم تاپ بپوشم☺️ شده بودم سوژه ى داداشام 😂 الان بيا ببين چه فخرى ميفروشم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏