2777
2789
عنوان

عروسي من

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 69 پست
ميگه اذيت ميشم بسته٢٤ماهه عقديم

دوسال ديگ زياده 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
لباس عروس گرفتی؟ من میفروشما لباس عروسمو خیلیم ارزونه

لباس با همسرمه واسم بهترينشو گرفته 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا هيچ وسيله اي نگرفتي؟ 

هيچيه هيچي هرسري خواستم چيزي بگيرم گفت زوده زوده به قول همسرم بابات دلش نميخواد زميناش از دسش بره وگرنه خيلي راحت ميفروخت

زمینتون کجاست چرا فروش نمیره

سولي انگار عروسيمونو طلسم كردن من خداشاهده از اول ميگفتم ببين (شوهرم منظورم)من حس ميكنم من هيچ وقت باتو زير يه سقف نميرم

هيچيه هيچي هرسري خواستم چيزي بگيرم گفت زوده زوده به قول همسرم بابات دلش نميخواد زميناش از دسش بره وگ ...

منم همين فكرو كردم 

ميگم شايد ميگ زمينه بفروشيم ضرر ميكنيم ..ولي خب وظيفه دارن جور كنن ديگ 

شوهرت وقتي اونجوري ميگه توام تاييدش نكن بگو نه بابام خيلي داش ميخاد فروش بره اينا 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

به بابات بگو هرسال که بگذره همون وسایلی که میخواد بخره کلی گرون تر میشه به نفعشه هرچی زودتر قسطی بخره و راهی خونه شوهرت بکنه.وگرنه با این.وضع دلار و طلا همون وسیله ای که امسال بخوای بخری. سال بعد کلی رفته روی قیمتش.

سولي انگار عروسيمونو طلسم كردن من خداشاهده از اول ميگفتم ببين (شوهرم منظورم)من حس ميكنم من هيچ وقت ب ...

عزیزم همیشه اسفند دود کن مال ماهم نزدیکای عروسی همینجوری شده بود هیچکاری پیش نمیرفت کارگر نمیومد برای خونه من هر روز اسفند دود میکردم تا تموم شد همش ذکر چشم زخم میگفتم

عزیزم همیشه اسفند دود کن مال ماهم نزدیکای عروسی همینجوری شده بود هیچکاری پیش نمیرفت کارگر نمیومد برا ...

برام خيلي دعا كن فكر نميكردم با وجود بابام يه روز واسه جهيزيه گريه كنم

برام خيلي دعا كن فكر نميكردم با وجود بابام يه روز واسه جهيزيه گريه كنم

عزیزم حتما نگران نباش همه این مشکلاتو دارن بابای من ک یه ظرفم نخرید مامانم همشو‌با قرضو قوله خرید کلیم حرف زدن بعدا فامیلای مامانم الان همشون گذشته میگذره این روزام من نزدیک عروسی انقد استرس داشتم مثل برق گذشت شب عروسی و اون روزاو سختیاش

عزیزم حتما نگران نباش همه این مشکلاتو دارن بابای من ک یه ظرفم نخرید مامانم همشو‌با قرضو قوله خرید کل ...

كاش واسه منم بگذره اي خدا

والا زندایی ماکه جهیزیه نیاورد خیلی عزیزتر ازهمه ماست البته سکه اش چهارده بود بگما بعدش به جای مهریه اش هم چی گرفته کوچیکش این بود که ماشین ازدایی گرفت به نام داداشش کرد

حاجت روا بشی التماس دعااللهم العن الجبت و الطاغوت و النعثل (جبت= اولی، طاغوت=دومی، نعثل=سومی این دو نفر بقدری کثیف هستند که شما حتی نباید نام آنها را بر زبان بیاورید جبت = اول ظالم در حق محمد و آل محمد (ص) یعنی ابوبکر ابن ابی قحافه(ل) طاغوت = دوم ظالم در حق محمد و آل محمد (ص) یعنی عمر ابن خطاب(ل) این ذکر بسیار مشکل گشا بوده و هیچ جور نمیتونم ثابت کنم مگر خودتان امتحان کنید فقط کافیست موقع گرفتاری این ذکر را زمزمه کنید و نذر کنید بعدا نیز چند دور تسبیح این ذکر را بخوانید و اگر مجلس لعن بگیرید اگر معجزه واضح و روشن دیدید تعجب نکنید این ذکر این است

بي خيال بابا ادم ده سالم نامزد بمونه ...يا ب ون جهاز بره خودش رو سبك فاميل نكنه 

درست 

نميدونم ما اينجا  ديگ وقتي دختر عقد مرد يواش يواش عمه و دايي و عمو اينا اگ داشته باش وسايلشو ميگيرن 

مثلا يكي اجاق يكي مبلشو ب ميل خودشون ميگيرن