2777
2789
عنوان

مشکل ژنتیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 26 پست
اره پسر منم دیستروفی عضلانی دوشن داره 😭😭😭😭

خدا شفاش بده عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله من حالم براش خیلی بده خیییلی فقط یه معجزه میتونه پسرم خوب کنه

خدا بزرگه 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خب آی وی اف چه آسیبی ممکنه برسونه به جنین؟؟

نمیدونم بخدا میگه برای پی جی دی که قراره آزمایش ژنتیک میخوان بردارن یک قسمت از سلول برمیدارن برای آزمایش ژنتیک ما نمیدونیم چه آسیبی به بچه وارد میشه 

نمیدونم بخدا میگه برای پی جی دی که قراره آزمایش ژنتیک میخوان بردارن یک قسمت از سلول برمیدارن برای آز ...

نمیدونم ولی دختر عموی من یه ژن معیوب داشت دوتا بچه بطور طبیعی باردار شد هردو مشکل داشتن و فوت شدن ولی بعدش تو ابن سینا تهران آی وی اف کرد یه دوقلو به دنیا آورد که خداروشکر براش موندن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

نمیدونم ولی دختر عموی من یه ژن معیوب داشت دوتا بچه بطور طبیعی باردار شد هردو مشکل داشتن و فوت شدن ول ...

واقعا منم خودم میگم ای وی اف کنم شوهرم گیر داده طبیعی حتی اقدام کرد که قرص خوردم ،الان بچها سالمن مشکلی ندارن؟

حتما آزمایش ژنتیک بده چون بچت مریض بشه خیلی سخته خیییلی

اخه میگن حتی اگ خدای نکرد مشکلیم باشه حل نمیشه شوهرتم ک نمیتونی عوض کنی تهش اینه ک میگن قبل سه ماهگی اگ مشکلی باشه سقطش میکنن 

ک در حالت عادیم تو غربالگری میگن میشه فهمید ک مشکل داره یان 

اخه میگن حتی اگ خدای نکرد مشکلیم باشه حل نمیشه شوهرتم ک نمیتونی عوض کنی تهش اینه ک میگن قبل سه ماهگی ...

غربالگری مشکل پسر منو تشخیص نداد بعضی از بیماری‌ها فقط،با آزمایش ژنتیک مخصوص تشخیص داده میشه

واقعا منم خودم میگم ای وی اف کنم شوهرم گیر داده طبیعی حتی اقدام کرد که قرص خوردم ،الان بچها سالمن مش ...

الان ۴ سالشونه خداروشکر.. ببین چند تا دکتر مشورت بگیرین بعد تصمیم بگیرین انشاالله که بچه سالم تو بغلت بگیری عزیزم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته