2777
2789
عنوان

کنکور هزار و چهارصد و پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا جای این سوالا نیست حتما از مشاور باید بپرسیبعدم تنها شروع نکن حتما با مشاور مشورت کن چون ایراد ...

درسته مرسی ازت

مشاورم گذاشتم خودم به یه سطحی برسم و فعلا مشاورا به فکر اونایین که تیر کنکور میدن

برای زیست اگه تک پایه های خیلی سبز رو داری خوبه برای منبع اول و برای منبع دوم آیکیو یا پینوکیو هر کدوم که دوست داری چون زیاد تفاوت ندارند

برای شیمی هم جامع خیلی سبز خوبه

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

دوستم جامع میکرو داشتاونم خوب بودنه اول کتاب کار اول رو کامل بزن تموم کن و مسلط باش بعد برو سراغ منب ...

اها مثلا برای فصل اول زیست که تست های خیلی سبز رو خوندم بعدش تست های آیکیو؟

درسته مرسی ازتمشاورم گذاشتم خودم به یه سطحی برسم و فعلا مشاورا به فکر اونایین که تیر کنکور میدن

منظورم تحقیق راجبه مشاوره/فیلم های مشاوره ای ببین/ایرادات سال قبل خودتو در بیار/سطح خودتو متوجه بشو/ذهن خودتو خلوت کن نی نی سایت تلگرام اینستا پاکشون کن

برای زیست اگه تک پایه های خیلی سبز رو داری خوبه برای منبع اول و برای منبع دوم آیکیو یا پینوکیو هر کد ...

مرسی ازت که جواب دادی

پس برای زیست نیاز به آیکیو ندارم چون پینوکیو دارم؟

سوالای آزمون زیستاز هم حل کنم خوبه؟

مرسی چه زمانی سطح دوم کار کنم کتاب رو کامل تموم کنم سطح دوم؟

یا نه بعد از اتمام هرفصل؟