2777
2789
عنوان

حالم از مردا داره بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 33 پست
الهی عزیزم حالت خوبه الانخدا همشون رو لعنت کنه

سرم خیلی درد میکنه و بچه هم تکوناش یجوریه انگار داره خودشو میکوبه به شکمم ، بهش زنگ زدم گفتم پاشو بیا ببرم دکتر با این گندی که زدی ، گفت به من ربطی نداره به مادرشم گفتم اونم گفت من بهش چیزی نمیگم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته باید بیشتر دقت می کردم.ولی توی جامعه هم که می بینم ۹۰درصد مردا همینطوری هستن

نه نگاه کن 90 درصد انتخاب ها مثل شما هستن چون تو جامعه ما دختر هست که قبول میکنه درخواست میتونه از همه کس باشه ولی دخترای جامعه ما الان چیزهای دیگه ایی ملاکشون هست در نتیجه خروجی همه یکسان هست
حالا یه نفر ذاتی دست بزن داره یکی نه بجاش مثلا خیانت میکنه
الان که منم نگاه میکنم همه حتی اونایی که احساس خوشبختی میکنن تو زندگیشون کارمند ریس هست یا زنه داره سرویس میده در عوض یه سری مزایا یا معکوس 

سرم خیلی درد میکنه و بچه هم تکوناش یجوریه انگار داره خودشو میکوبه به شکمم ، بهش زنگ زدم گفتم پاشو بی ...

عزیزم برادری پدری کسی نیست ببرتت دکتر

خطرناکه حتما برو دکتور

ایشالا که چیزی نباشه عزیزم

باید با چوب مسواک بزنن، پیدا نمیکنن

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

عزیزم به فکر اون بچه ها هم باش لطفا ببین نمیتونی مشکلتو حل کنی

چطور حل کنم عزیزم وقتی هر روز داره کتکم می زنه از خونه پرتم می کنه بیرون

تهدیدم می کنه که چیزی به پدر و مادرت نگو 

بچه هام هم این صحنه ها رو می بینن اذیت می شن

عزیزم برادری پدری کسی نیست ببرتت دکترخطرناکه حتما برو دکتورایشالا که چیزی نباشه عزیزم

بابام فلجه داداشم تهران نیست مامانمم کاری از دستش بر نمیاد ، من فقط منتظر نشستم اتفاقا که یچیزی بشه چون این ادم لیاقته بچه دار شدن نداره خدا باید بزارتش تو حسرته همه چیز

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
بابام فلجه داداشم تهران نیست مامانمم کاری از دستش بر نمیاد ، من فقط منتظر نشستم اتفاقا که یچیزی بشه ...

خدا نگذره از این ادما خدا هدایتش کنه ... آخه چرا زدت نامرد ؟

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سرم خیلی درد میکنه و بچه هم تکوناش یجوریه انگار داره خودشو میکوبه به شکمم ، بهش زنگ زدم گفتم پاشو بی ...

نه دیگه اگه ببرن دکتر یعنی قبول کردن که غلط زیادی کردن 

من گوشام عین خرگوش بود از شنوایی انقد زده تو گوشم دیگه مثل قدیم نمیشنوم 

حتی تو بارداری کتکم میزد 

دلم گرفت هم برای تو هم برای خودم 

طرفش نرو سر به سرش نذار 

چون بهش گفتم وزنتو ننداز رو گهواره میشکنه🙂

الهی به حق امام علی بچت سالم و سلامت بیاد تو بقلت و خدا همسرتون هدایت کنه ... حالا که بچه داره میاد و نمیتونی جدا بشی سعی کن کاری به کارش نداشته باشی که کتکت نزنه بچه ها حساسن خیلی درد میکشن از کتک خوردن مادر 

نه دیگه اگه ببرن دکتر یعنی قبول کردن که غلط زیادی کردن من گوشام عین خرگوش بود از شنوایی انقد زده تو ...

خدیاااا... و منی که نشستم واسه شما دو تا گریه میکنم ...