2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 39 پست
سلام خوب هستید؟دعام قبول شده فکر کنم تاپیکتون رو دیدم🥰🥰شب عاشورا رفتیم مسجد صلوات فرستادم و قرآن خ ...

سلام عزیزم 

وای الهی قربونت برم من 🥺بخدا بغضم گرفت انشاالله که همینطوره خیلی خیلی ممنون بابت دعات 

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨

سلام عزیزم وای الهی قربونت برم من 🥺بخدا بغضم گرفت انشاالله که همینطوره خیلی خیلی ممنون بابت دعات

خدانکنه

امروزم قران میخونم و زیارت عاشورا حتما دعاتون میکنم که اگر قسمتتون هست بهم برسید و خوشبخت بشید الهی آمین🌺🌺🌱🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدانکنهامروزم قران میخونم و زیارت عاشورا حتما دعاتون میکنم که اگر قسمتتون هست بهم برسید و خوشبخت بشی ...

انشاالله 

من ازدواج کنم شما پیشم شیرینی داریا😍😍

یک هفته ای میشه دلم یجوری نا ارومه انگار یه اتفاقی قراره بیوفته نمیشه همش انگار منتظرم نمیدونم چرا اینجوری شدم حتی نمیتونم درست بخوابم 

دوستم میگفت نمازتو دوبازه شروع کن بخون میخوام نمازمم بخونم انشاالله که حاجتمو بگیرم

از خدا ممنونم که شمارو سر راهم قرار داده 🥺

انشاالله من ازدواج کنم شما پیشم شیرینی داریا😍😍یک هفته ای میشه دلم یجوری نا ارومه انگار یه اتفاقی ق ...

سپاسگزارم ایشالله که بهترینا براتون پیش بیاد الهی آمین شادی دل شما هدیه ای بزرگ برای من هستش بله نماز خیلی خوبه آرامش خواصی به آدم میبخشه شروع کنید به خوندن نماز روزی یه صفحه از قرآن بخونید و از خداوند بزرگ طلب آرامش و خوشبختی و سلامتی کنید دعا کنید همیشه شما رو در مسیر آدمای خوب قرار بدن و راه راست باعث افتخارم هست که باهاتون آشنا شدم ایشالله جزو دخترای موفق و سربلند خوشبخت سرزمینمون باشید آمین یا رب العالمین 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺🌺

سلااااام

معلومه که یادمه خوبی فداتشم

نه بابا مگه پا پیش میزاره این اقاعه😂

اون روز با یه شماره ناشناس بهم تک زد سریع قطع کرد

بعدش خودم زنگ زدم جواب نداد منم ندونستم کیه گفتم شاید اشتباه شده

چند روز بعد با یه شماره ناشناس خودم بهش زنگ زدم از صداش تشخیص دادم که اون بود حالا منظورش چی بود خدا داند

سلاااااممعلومه که یادمه خوبی فداتشمنه بابا مگه پا پیش میزاره این اقاعه😂اون روز با یه شماره ناشناس ب ...

@نیکوپیماا‍ اینو برا شما نوشتم عزیزم

مثه این که پیامت از تاپیک پاک شده

ايشالله که به حق مادرم خانم فاطمه زهرا بهم برسید و خوشبخت بشید الهی آمین

قربونت برم انشاالله 

از روزی که شما برام دعا کردی بخدا انقد امید وار شدمو دلم روشنه که فقط خدا میدونه🥰